Redactia.ro
Home » Monden » Georgiana Lobonț și-a făcut palat nu casă! Primele imagini din vila vedetei FOTO

Georgiana Lobonț și-a făcut palat nu casă! Primele imagini din vila vedetei FOTO

GALERIE FOTO (9) Georgiana Lobonț și-a făcut palat nu casă! Primele imagini din vila vedetei

Georgiana Lobonț și-a făcut palat nu casă! Iată primele imagini din vila vedetei!

Georgiana Lobonț și-a făcut palat nu casă

Georgiana Lobonț, cunoscută pentru talentul său în muzică și pentru familia sa frumoasă, a luat o decizie uluitoare care a stârnit controverse și admirație în același timp. Într-un gest de perseverență și ambiție, artista și soțul ei, Rareș Ciciovan, au achiziționat o casă veche și au început un proiect de recondiționare care promite să transforme modesta locuință într-un veritabil palat.

Cu ambiție de furnicuță, Georgiana a muncit și a economisit pentru a-și îndeplini visul de a avea propria casă. Și, în timp ce mulți ar fi optat pentru o reamenajare simplă, ea și soțul ei au angajat o echipă de designeri de interior pentru a transforma această casă într-un adevărat simbol al luxului și rafinamentului.

Primele imagini din vila vedetei

Primele imagini din interiorul vilei au fost făcute publice recent pe rețelele de socializare, și au stârnit o undă de entuziasm și uimire în rândul fanilor vedetei. În fotografiile prezentate, putem observa că spațiile sunt extrem de spațioase, încărcate de obiecte decorative și finisaje în stil glam, cu corpuri de iluminat spectaculoase și piese de mobilier deosebit de scumpe. Evident, niciun detaliu nu a fost neglijat în procesul de reamenajare.

Într-o postare pe contul său de socializare, Georgiana a dezvăluit:

„Să avem casa noastră chiar e un VIS pe care îl am de mică.
Îmi doream să am familia mea, cariera mea și casa mea.
Pe primele două m-a ajutat Dumnezeu să le am…dar al treilea lucru e pe cale să se-ntâmple. A durat ceva dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult dacă îmi doresc să se întâmple ceva.
Fac această postare nu din lipsă de modestie și nu pentru a mă lăuda ci pentru a sublinia un aspect foarte important. Aceste imagini sunt randări din proiectul de design interior al casei noastre, o casă veche pe care am cumpărat-o și am muncit foarte mult, pentru a o recondiționa.
Desigur că până a ajunge la “gata” mai avem de parcurs niște etape dar azi am finalizat ultimele discuții cu privire la proiectul de interior și am vrut să o laud pe Crista și pe toată echipa ei!👏🏻
Merită toate laudele și îi recomand cu mare drag!!!”, a scris vedeta

Fanii au fost impresionați de rezultatele impresionante ale muncii și dedicării sale. Unii au comparat vila sa cu locuințele unor foști milionari, menționând chiar casa lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, sugerând că noua casă a Georgianei Lobonț nu este doar o casă, ci un palat.

Cu toate că recondiționarea vilei nu este încă finalizată, Georgiana Lobonț a dat asigurări că va continua să lucreze pentru a-și transforma visul în realitate:

„Mai avem de muncit până să ne mutăm în ea și să arate așa dar prin muncă orice se poate realiza!”

Cât te costă să-ți cânte Georgiana Lobonț la nuntă

Dacă vrei ca Georgiana Lobonț să-ți cânte la unul dintre evenimentele importante din viața ta, trebuie să știi este o artistă completă, complexă, talentată și cu pretenții la tarif! Iată câți bani trebuie să scoți pentru ca aceasta să se prezinte singură sau cu formația pentru un program muzical de excepție! Georgiana Lobonț este una dintre artistele de muzică de petrecere din țara noastră care își cunoaște valoarea și cere pentru a se prezenta la un eveniment 4000 de euro pe oră.

Sursa foto: Facebook

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: