Redactia.ro
Home » Monden » Georgina Rodriguez, cadou extravagant de la Ronaldo. Tânăra a „rămas fără cuvinte”

Georgina Rodriguez, cadou extravagant de la Ronaldo. Tânăra a „rămas fără cuvinte”

GALERIE FOTO (5) Georgina Rodriguez, cadou extravagant de la Ronaldo

Georgina Rodriguez, cadou extravagant de la Ronaldo. Celebrul fotbalist își iubește foarte mult iubita, motiv pentru care i-a făcut un cadou surprinzător. Ronaldo i-a cumpărat partenerei sale un dulap de bijuteri, de la Luis Vuitton. Georgina a rămas surprinsă!

Georgina Rodriguez, cadou extravagant de la Ronaldo. Tânăra a „rămas fără cuvinte

Georgina Rodriguez, cadou extravagant de la Ronaldo. Cristiano Ronaldo și-a găsit liniștea în brațele Georginei Rodriguez, un model argentinian. Cei doi au o fetiță împreună, iar fotbalistul mai are trei copii, pe care Georgina îi consideră copiii ei. Recent, tânăra a postat pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi, o imagine de-a dreptul șocantă. Ronaldo i-a făcut cadou iubitei sale un dulap creat de brandul Luis Vuitton, care costă nu mai puțin de 125.000 de euro. Se știe deja că Georgina are bijuterii în valoare de 3 milioane de euro, astfel că fotbalistul a decis să-i facă o mare surpriză acesteia.

Dulapul are opt sertare în care bruneta își va putea așeza colierele, brățările și inelele cumpărate de fotbalist.Aceasta a scris lângă imaginea postată, un mesaj în care susține că a rămas fără cuvinte: ”Am rămas fără cuvinte”. Dulapul primit cadou de Georgina mai are o oglindă și un bust pe care vedeta poate să-și pună una dintre cele mai valoroase bijuterii din colecție. Ronaldo și Georgina sunt împreună din 2016.

Cadoul primit de Georgina de la Ronaldo

Georgina Rodriguez, despre căsătoria cu Ronaldo

Georgina și Ronaldo trăiesc o poveste de iubire de câțiva ani, dar aceștia nu și-au unit încă destinele. Partenera fotbalistului va fi protagonista unui documentar Netflix, intitulat „Eu sunt Georgina”. Modelul argentinian a publicat pe contul ei de Instagram un teaser pentru documentarul care va apărea în curând. În video-ul postat de către Georgina, apar secvențe din filmul ce îi poartă numele și în cateva cadre vorbește despre relația cu Cristiano, dar și despre căsătoria lor. Întrebată când va avea loc marele eveniment, aceasta a spus că nu știe. : „Nu depinde de mine. Ojalá”. „Ojalá” reprezintă o expresie din limba arabă și înseamnă „Cu voia lui

Cu toate astea, au apărut zvonuri conform cărora mama fotbalistului, Maria Dolores dos Santos Aveiro ar fi împotriva căsătoriei cu Georgina. Presa portugheză susține că acesta este de părere că tânăra vrea să profite de banii lui. Mai mult, mama acestuia nu ar fi singura cu această opinie. Maria Dolores dos Santos Aveiro este susținută și de frații lui Ronaldo, Hugo, Katia și Elma. Chiar și așa, căsătoria celor doi ar putea avea loc, în ciuda opozitiei venită din partea familiei.

În urmă cu mai bine de un an, Georgina Rodriguez povestea cum s-a întâlnit cu fotbalistul care are „Baloane de Aur” în palmares. Potrivit acesteia, cei doi s-au întâlnit la un magazin Gucci, acolo unde Georgina lucra ca asistentă de vânzări. „M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată. Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: