Redactia.ro
Home » Sport » Sora lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului. Katia se luptă cu o pneumonie severă

Sora lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului. Katia se luptă cu o pneumonie severă

GALERIE FOTO (3) Sora lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului.

Sora lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului. Familia este foarte importantă pentru Ronaldo, considerat unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume. Recent, sora sa, Katia Aveiro a fost internată în spital în stare gravă. Aceasta a fost infectată cu noul coronavirus și a dobândit o pneumonie severă.

Sora lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului. Katia se luptă cu o pneumonie severă

Sora lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului. Katia Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo se află internată în spital, după ce a fost infectată cu COVID19. În vârstă de 44 de ani, Katia a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că se află internată într-un spital din insula natală Madeira. Este tratată de celebrul doctor Dr. Nelio Mendonca, în aceeași unitate medicală în care mama sa a fost operată de urgență în urma unui atac cerebral. Katia a aflat că are coronavirus pe 17 iulie și s-a autoizolat în casă. Din păcate, starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit, fiind nevoită să meargă la spital. „Mă descurcam bine, aveam simptome şi respectam protocolul. Toată lumea de acasă a fost ferită. Videoclipurile pe care le-am publicat, unde sunt afară, au fost realizate înainte de a fi testată pozitiv. Din păcate, vinerea trecută, am început să mă simt tot mai rău. Am fost internat şi iată-mă, fac tot ce trebuie şi îmi revin datorită lui Dumnezeu şi mulţumită minunatei echipe medicale de aici”, a scris Katia pe Instagram.

În urma virusului, sora fotbalistului a făcut o pneumonie severă, dar este sigură că va trece cu bine peste această situație dificilă. Katia și-a finalizat postarea îndemnându-i pe fanii săi să aibă grijă de ei. După ce fratele său a fost testat pozitiv cu noul coronavirus anul trecut, Katia și-a arătat indignarea față de apariția acestui virus.

Aceasta a spus că înțelege gravitatea acestui coronavirus, dar a susținut că există și alte boli cărora ar trebui să li se acorde aceeași atenție. „Respect cu adevărat acest virus și nu aș spune niciodată contrariul. Dar nu sunt de acord cu oprirea lumii. Există oameni care au încetat să mai lucreze, există oameni cu probleme psihologice și oameni care se simt pierduti. Și acest lucru trebuie respectat. Vreau ca totul să revină la normal și Dumnezeu să ne protejeze de răul uman. ” a spus Katia in urma cu ceva timp.

Katia Aveiro

Cristiano Ronaldo a cedat nervos în izolare

În luna octombrie a anului trecut, Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a fost testat pozitiv pentru prima dată pe 13 octombrie, iar ulterior a așteptat un ultim rezultat, impus de UEFA, care în caz de confirmare pozitivă ar fi dus la forfait-ul atacantului.

Conform presei locale, Ronaldo ar fi cedat nervos în izolare, având în vedere că era într-o formă fizică excelentă. Celebrul fotbalist le-a spus apropiaților că nu mai rezistă să stea acasă și că se simte „ca o bestie închisă într-o cuşcă”. Din cauza coronavirusului, Ronaldo a ratat un meci împotriva Suediei.

Cristiano Ronaldo
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini