Redactia.ro
Home » Știri » Gest de umanitate de la angajații unui salon. Incredibil ce au făcut pentru un copil cu leucemie

Gest de umanitate de la angajații unui salon. Incredibil ce au făcut pentru un copil cu leucemie

Gest de umanitate de la angajații unui salon. Incredibil ce au făcut pentru un copil cu leucemie

Într-o lume plină de probleme și răutate există, însă, și oameni buni, cu suflet mare, care se gândesc și la cei care au cu adevărat probleme. Oamenii cu suflet mare din Sighișoara au organizat un maraton umanitar în cazul lui Matei, un adolescent care ar fi trebuit să se bucure de viață, dar care tot ce face acum este să lupte cu o boală nemiloasă, care i-a distrus viața.

Matei mare are o speranță la viață

Matei este un copil din Sighișoara, pentru care viața s-a schimbat complet de ceva timp. Nu știe cum este să zâmbească de când nemiloasa leucemie a pus stăpânire pe el. Este în clasa a10-a și, în loc să se bucure de anii de liceu și să profite din plin de ei, stă la pat și speră că o minune se va întâmpla și îi va schimba viața.

Părinții lui Matei au făcut tot posibilul și i-au oferit tot ce au avut mai bun, dar acum au rămas fără puteri. Au epuizat orice resursă și le este peste puteri să mai poată suporta astfel de cheltuieli. Adolescentul trebuie să meargă la o clinică din străinătate pentru un tratament puternic, ce îi dă șanse la viață, dar cei care i-au dat viață sunt sleiți de puteri.

Împreună pentru Matei

Oamenii au demonstrat că au suflet mare și s-au mobilizat ca să îl ajute pe Matei. O mână de sighișoreni au decis să dea tuturor o lecție de viață și au organizat un maraton special. Mai exact, angajații unui salon de înfrumusețare din oraș au tuns și au vopsit timp de 16 ore, iar banii strânși de la clienți vor fi donați pentru tratamentul băiatului.

Efortul a fost unul colosal, pentru că este greu să muncești atâtea ore fără oprire, dar orice sacrificiu a meritat pentru viața copilului. Toți banii merg în contul lui și va primi o nouă șansă la viață peste hotare.

„Adunăm bani pentru a avea suma necesară a tratamentelor și tot ce înseamnă spitalizare. Avem și situații în care au venit oameni și am reușit să-i unim să doneze. Avem colaboratori care au venit cu tot felul de donații”, a declarat un angajat de-ai salonului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: