Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gest emoționant al unei bătrâne. A auzit clopotele bisericii și s-a pus în genunchi să se roage, pe ogorul proaspăt arat

Gest emoționant al unei bătrâne. A auzit clopotele bisericii și s-a pus în genunchi să se roage, pe ogorul proaspăt arat

O bătrână din satul Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud, a emoționat prin gestul ei. Atunci când a auzit clopotele bisericii din localitate, femeia s-a așezat în genunchi, pe ogorul proaspăt arat și a început să se roage. Un trecător din zonă a fotografiat-o și a postat imaginea pe rețelele de socializare. Internauții au fost mișcați de ceea ce au văzut și au lăsat o mulțime de comentarii de apreciere.

Gest emoționant al unei bătrâne. A auzit clopotele bisericii și s-a pus în genunchi să se roage, pe ogorul proaspăt arat

Totul s-a întâmplat anul trecut, în perioada stării de urgență, când bisericile erau închise, prin ordonanță militară.  De cum a auzit clopotele bătând,  bătrâna din satul bistrițean s-a așezat în genunchi, pe pământul arat, a plecat capul, și-a pus mâinile la piept și a început să se roage. Un trecător din zonă a fotografiat-o și a postat imaginea pe rețelele de socializare. Internauții au fost mișcați de ceea ce au văzut și au lăsat o mulțime de comentarii de apreciere.

”Pentru asemenea oameni ține Dumnezeu pământul în viață… Dumnezeu e pretutindeni, nu într-un loc anume, ci în inimile fiecăruia dintre noi.O bătrână din Rebrișoara a fost surprinsă îngenuncheată pe ogorul proaspăt arat. Pentru că ușile bisericile sunt pretutindeni închise, pentru că niciun drum nu mai are voie să-i poarte pașii spre biserică – femeia s-a lăsat călăuzită de clopotele care bat în fiecare zi la ora 12, îndemnând la rugăciune…Și cu un gest atât de simplu, femeia și-a conturat în mijlocul ogorului un cuib pentru Dumnezeu. Sincer, deși sunt conștientă că măsuri de siguranță, distanțare socială, sănătate, responsabilitate civică, stat acasă, îmi vor lipsi deniile și luatul Luminii. Fără să am vreo intenție neregulamentară în acest sens. 🙂, a scris Aura Stan, pe Facebook, persoana care a făcut publică imaginea cu bătrâna din imaginea de mai sus.

Internaut: ”Câtă cumințenie au părinții noștri”

Oamenii din mediul online au fost de-a dreptul uluiți de ceea de au văzut. Și-au amintit de copilărie, rădăcini și de blândețea bunicilor lor.

”Doamne Dumnezeule, câtă cumințenie au Părinții noștri, câtă smerenie și dragoste față de Bunul Dumnezeu, să-i iubim și să ne rugăm pentru sănătatea lor,ei ne sunt un reper, Doamne ocroteștei!/Dacă ceva mă sensibilizează maxim este simplitatea și autenticitatea adevăratei Românii. Ei sunt rădăcina noastră/D-zeu exista pretutindeni oriunde te a i afla !/Cinste ei și păcat că ne batem joc de cam tot ce are frumos țara asta/Pentru acesti omeni ne mai tine dumnezeu si nu ne omora pe toti”, au fost o parte dintre reacțiile oamenilor.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: