Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O bătrână a dovedit că are simțul afacerii! Cum a câștigat un milion de dolari dintr-un pariu cu directorul unei bănci

O bătrână a dovedit că are simțul afacerii! Cum a câștigat un milion de dolari dintr-un pariu cu directorul unei bănci

O bătrână a dovedit că are simțul afacerii! Cum a câștigat un milion de dolari dintr-un pariu cu directorul unei bânci

O bătrânică a reușit să se îmbăgățească dintr-un pariu cu directorul de la Banca Canadei. Femeia i-a făcut pe toți să râdă la început, însă ulterior s-a ales cu un milion de dolari!

O bătrână a dovedit că are simțul afacerii

Oamenii iubesc pariurile. Sentimentul acela că poți câștiga, care te face să te simți norocos este unic. Din acest motiv cei mai mulți oameni ajung să fie dependenți de jocurile de noroc, de pariuri, mai ales dacă și reușesc să câștige bani frumoși din asta.

Este și cazul unei bătrânele, care a reușit să se îmbogătească de pe urma pariurilor puse cu oamenii pe care îi cunoștea. Totul a început când, într-o zi bătrâna a intrat în Banca Canadei cu un sac plin de bani. Aceasta a dorit să vorbeasca cu directorul pentru a-și deschide un cont.

Femeia a fost atunci întrebată cât ar dori să depună, iar aceasta i-a răspuns că 1,5 milioane de dolari. Curios, directorul a întrebat-o de unde are atâția bani, iar femeie i-a răspuns sincer că din pariuri.

Directorul a devenit intrigrat și a întrebat-o pe femeie ce fel de pariuri, iar atunci bătrânica i-a exemplificat. Femeia l-a provocat pe directorul Băncii Canadei că facă pariu cu ea pe 250.000 de dolari că acesta are testiculele cubice. La început, directorul a râs copios pe seama provocării bătrânei, însă în final acceptat pariul, știind că nu are cum să piardă.

Bâtrâna i-a spus că va veni a doua zi la ora 10:00 în biroul directorului, însă va veni și cu avocatul ei ca martor. Directorul a fost de acord și au bătut palma! Seara, bărbatul a început să se îngrijoreze din cauza pariului și a petrecut ore lungi în fața oglinzii examinându-și testiculele. Le-a întors pe toate părțile, asigurându-se de fiecare dată că testiculele lui nu par în nici un caz cubice și sigur va câștiga pariul.

Bătrâna a câștigat un milion de dolari

A doua zi, la 10 fix, bătrâna doamnă a sosit în biroul directorului, însoțită de avocatul ei. Atunci, directorul și-a dat jos lenjeria intimă ca bătrână și avocatul ei să vadă cât mai bine totul. Bătrâna doamnă s-a apropiat și l-a întrebat dacă îi permite să le pipăie. ”Bineînțeles, poftiți!” a spus directorul, fiind vorba de foarte mulți bani. ”Verificati și asigurați-vă 100%!” Doamna zâmbind, s-a apucat de treabă.

În acel moment, directorul a observat, că avocatul se dă cu capul de pereți. Acesta a întrebat-o pe bătrână doamnă de ce avocatul ei face acest lucru. Bătrâna i-a răspuns foarte sincer.

”Probabil pentru că am făcut pariu cu el pe 1.000.000 dolari că azi în jurul orei 10 dimineața voi ține în mână testiculele directorului Băncii Canadei!”, a răspuns bătrâna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: