Redactia.ro
Home » Stil de viață » Gest emoționant făcut de soțul de 90 de ani. Și-a riscat viața pentru a-și vedea soția pentru ultima oară

Gest emoționant făcut de soțul de 90 de ani. Și-a riscat viața pentru a-și vedea soția pentru ultima oară

gest emotionant

Pandemia afectează din ce în ce mai mult oamenii. Un cuplu din Florida a fost despărțit din cauza virusului, după 30 de ani de mariaj.

 

Joannne și Sam Reck – Romeo și Julieta din California

Seniorii au trecut prin clipe grele pentru a se putea vedea. Joanne locuia într-un azil medical din Lakeland, iar din cauza pandemiei vizitele au fost suspendate. Măsurile de restricție nu i-a împiedicat pe bătrâni să se vadă.

În ultimele luni, Joanne își folosea căruciorul pentru a-și vedea soțul. Sam venea sub balconul casei de bătrăni pentru a-și vedea soția. Acesta era singurul mod de a se vedea și a respecta măsurile de prevenție impuse. Obiceiul lor le-a câstigat porecla de „Romeo și Julieta”.

 

Gestul emoționant făcut de șotul de 90 de ani

Acum trei săptămâni Joanne a fost diagnosticată cu Covid – 19. În ciuda acestei boli Sam a avut o ultimă dorință care poate să îi coste viața. Cu toate că este conștient că se poate îmbolnăvii, Sam a vrut să își vadă soția pentru ultima dată.

Întâlnirea dintre aceștia a avut loc și a fost una dureroasă. Fiul lor a filmat întreg momentul.

În sfârșit ajung să-ți țin mâna după toate aceste luni, spuse el cu lacrimi, strângând mâna lui Joanne în camera ei de spital.

 

Situația pandemiei în America

Au fost raportate ieri, 1.339 de decese cauzate de coronavirus în Statele Unite ale Americii. Bilanțul total crește la 10.993 de morți. Au fost confirmate în ultimele 24 de ore 30.478 de cazuri de infectare, numărul total al pacienților diagnosticați cu coronavirus ajungând la 368 449. New York rămâne pe locul I în clasamentul orașelor cu cele mai multe pierderi de vieți omenești cauzate de epidemie.

Sistemul federal de guvernare american permite libertatea statelor de a-și concepe propriile soluții de gestionare a crizei.  Fiecare stat alegând varinata care se potrivește cel mai bine în funcție de situația locală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: