Redactia.ro
Home » Știri » Gest incredibil al unei profesoare din Buzau. Ce le-a cerut în loc de flori

Gest incredibil al unei profesoare din Buzau. Ce le-a cerut în loc de flori

GALERIE FOTO (3)

Odată cu începerea unui nou an școlar se obișnuiește ca elevii să ducă un buchet de flori profesoarelor ori învățătoarelor lor. Ei bine, o profesoară din Buzău a rescris povestea unei prime zile de școală. Gestul incredibil al profesoarei! Ce a cerut?

Gest incredibil al unei profesoare din Buzau. Cadru didactic i-a rugat pe toți părinții elevilor săi să nu-i mai cumpere flori în prima zi de școală. Ea le-a precizat, într-un grup de whatsapp, că se mulțumește cu cele virtuale. A cerut la schimb un lucru atât de firesc pentru cei mulți părinți.

Gest incredibil al unei profesoare din Buzau

Ea i-a rugat să cumpere rechizite pentru elevii care nu-și permit să se pregătească așa cum trebuie pentru un nou an școlar. Profesoara în cauză se numește Veronica Bulf și predă la Școala Gimnazială „George Emil Palade”.

Gest incredibil al unei profesoare din Buzau

„Ideea a venit, pur şi simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulţi copii fără posibilităţi. Le-am transmis părinţilor mesaj, părinţii au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pacheţel, le-am strâns şi le-am trimis unei asociaţii. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.

Citește și Cum se simte Cătălin Botezatu după operație

sursa foto: Antena1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini