Redactia.ro
Home » Sport » Gest nobil făcut de MM Stoica! Fotbaliștii au reacționat imediat

Gest nobil făcut de MM Stoica! Fotbaliștii au reacționat imediat

GALERIE FOTO (3) Mihai Stoica, Mihai Stoica gest umanitar, Nicolae Stanciu, Vlad Chiricheș

Managerul general al FCSB a publicat pe pagina sa de Facebook povestea emoționantă a unui tânăr, care are nevoie de ajutor. A fost diagnosticat cu o tumoare la pancreas și are nevoie de 70.850 de euro pentru tratament.

„Rar mi-a fost dat să întâlnesc un om mai zâmbitor, mai volubil și mai plin de viață. Cristi este acum în vâltoarea unei lupte foarte grele, dar – cu ajutorul nostru – poate învinge! Haideți să facem un gest creștinesc în Postul Mare! Orice ajutor contează! Doamne ajută!”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Mihai Stoica a făcut publică o poveste impresionantă a unui tânăr care are nevoie de ajutor. George Cristian Tănase are nevoie urgent de 70.850 de euro pentru a primi tratamentul de care are nevoie la o clinică din Turcia, după ce a fost diagnosticat cu o tumoare la pancreas.

Fotbaliștii au reacționat imediat

Primul care a fost impresionat și a decis să doneze bani pentru tânărul bolnav a fost Vlad Chiricheș (31 de ani), căpitanul naționalei României. Fundașul lui Sassuolo a donat 1000 de euro.

„Știu că nu-i va pica bine, dar nu pot să nu vă arăt cine este Vlad Chiricheș. 5 minute după ce l-am rugat să pună link-ul pe grupul jucătorilor de la echipa națională, am verificat donațiile”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica, după gestul făcut de internaționalul român.

Vlad Chiriches

Un alt fotbalist a urmat și el exemplul lui Vlad Chiricheș. Nicolae Stanciu a donat și el aceeași sumă pentru ca tânărul George să poată primi tratamentul de care are nevoie.
Nicolae Stanciu

„După gestul deosebit al căpitanului naționalei, a urmat un alt gest superb, al unuia dintre cei mai în formă fotbaliști din Europa.
Îți mulțumesc din inimă, Nicule, în numele celui căruia – fără să-l cunoști – îi acorzi un sprijin substanțial.
Respect,
Nicolae Stanciu!
Hai, România! ”, a scris Managerul general al FCSB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: