Redactia.ro
Home » Sport » Mihai Stoica s-a întors la FCSB! Ce a spus Becali!

Mihai Stoica s-a întors la FCSB! Ce a spus Becali!

Mihai Stoica s-a întors la FCSB

Mihai Stoica s-a întors la FCSB, după ce în urmă cu aproximativ 4 luni părăsea echipa, din cauza unor probleme personale.

Fostul director sportiv și-a anunțat revenirea la FCSB pe contul său de Instagram. Acolo a postat mai multe multe fotografii în care a curpins întreaga sa carieră la roș – albaștri.

”Nu am plecat niciodată!”, a scris Mihai Stoica, în dreptul postării.

Imediat Fernando Varela, fostul căpitan al echipei l-a felicitat. Și Elton a postat un mesaj pentru Mihai Stoica. Gigi Becali anunțase deja revenirea lui MM la FCSB, marți. Stoica a plecat de la FCSB la începutul lunii august 2019, lăsând echipa într-un moment foarte greu. În locul său a venit Narcis Răducan. Acesta a plecat de la echipă după ce s-a certat cu patronul.

Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui Mihai Stoica</h2.
MM nu are încă contract, dar Gigi Becali spune că va fi gata în câteva zile.

”El s-a întors, e casa lui aici, vine când vrea, pleacă atunci când vrea. Lucrează momentan fără contract, dar o să-l facem și pe ăla, nu asta e problema.Era foarte apropiat de jucători, iar aceștia îi dădeau mesaje de genul ‘Domnule președinte, întorceți-vă! MM mi-a zis că a plecat din motive personale, dar eu eram supărat și i-am spus: ‘Ce probleme personale, mă?’ Acum și-a rezolvat aceste probleme și mi-a zis că vrea să revină”, a spus Becali.

Chiar dacă a plecat în vară de la echipă, MM a fost alături de patron în tot acest timp.

Citește și: Jose Mourinho, noul manager al lui Tottenham!

Etichete: