Redactia.ro
Home » Monden » Gest SFÂŞIETOR al soţiei lui Alexandru Arșinel. Ce mesaj a scris Marinela pe coroana de flori depusă la Teatrul Constantin Tănase

Gest SFÂŞIETOR al soţiei lui Alexandru Arșinel. Ce mesaj a scris Marinela pe coroana de flori depusă la Teatrul Constantin Tănase

Regretatul Alexandru Arşinel a lăsat-o în urmă pe Marilena, cea cu care a trăit o poveste unică de dragoste și care l-a făcut tată.

Cei doi soţi au avut o căsnicie lungă. Foarte discreți, ei și-au ținut iubirea ascunsă de ochii lumii. Din această cauză, mulți au crezut că Alexandru Arșinel și Stela Popescu erau un cuplu și în viața reală. Nici vorbă de așa ceva, inima actorului aparținea Marilenei.

Marinela: „Te voi iubi mereu! Soția Marilena”

Marinela, femeia care i-a fost alături lui Alexandru Arșinel timp de 54 de ani, a apărut la Teatrul Constantin Tănase într-un scaun cu rotile, fiind ajutată chiar de unul dintre băieții săi.

Marinela Arșinel a adus o coroană de flori. A ales orhidee imperială albă și verde pentru coroană. În evidență a ieșit și mesajul pe care aceasta a dorit să-l scrie pe panglica funerară: „Te voi iubi mereu! Soția Marilena”.

Vineri, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase”. Pe parcursul zilei de sâmbătă, fanii și toți cei care își doresc să-și ia „adio” de la actor o pot face în locația care i-a fost ca o a doua casă.

Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel

Iată cum și-a dat seama Alexandru Arşinel că Marinela e femeia lângă care vrea să îmbătrânească, conform rândurilor scrise în cartea lui.

La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, mai scria Alexandru Arșinel în cartea sa autobiografică: „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: