Redactia.ro
Home » Homepage » Gest simbolic, pentru Alexandra Măceșanu, în prima zi de școală

Gest simbolic, pentru Alexandra Măceșanu, în prima zi de școală

GALERIE FOTO (2) alexandra-macesanu

Pentru mai toată lumea, prima zi de școală e un motiv de bucurie și un nou început. Pentru părinții Alexandrei Măceșanu și-ai Luizei Melencu, însă, este o zi pe care și-ar fi dorit să n-o trăiască niciodată. Fiicele lor n-o să mai aibă ocazia să îmbrace niciodată uniforma școlară. În acest sens, mai multe școli din România au ținut să marcheze în mod special această zi, amintindu-le pe cele două victime ale criminalului din Caracal.

Gest simbolic pentru Alexandra Măceșanu, în prima zi de școală

La liceul ”Mihai Viteazul” din Caracal, prima zi de școală nu mai e așa cum era odinioară. Și asta pentru că acesta este locul în care Alexandra Măceșanu a învățat. Din acest considerent, atmosfera este destul de apăsătoare.

Colegii tinerei din Caracal au deci să facă un gest simbolic în amintirea fetei de 15 ani. Aceștia s-au îmbrăcat, astăzi, în tricouri albe, cu fotografia tinerei imprimată. Ba mai mult, dascălii Alexandrei au pregătit un discurs în cinstea ei.

 

Alexandra a fost răpită din fața liceului

 

Amintim că ancheta a dezvăluit că tânăra a fost răpită de Gheorghe Dincă chiar din fața liceului ei. Din mărturisirile lui, fata s-a urcat pe bancheta din spatele mașinii, însă el a părăsit locul șoferului pentru a merge s-o imbolizeze.

Întreg moment al groazei a fost filmat, însă cum acesta a avut geamuri fumurii, nu s-a văzut nimic. Cert e că Alexandra Măceșanu ar fi putut fi salvată, dat fiind faptul că ea spusese operatorilor 112 că fusese răpită din fața liceului. Pe filmare se vede foarte clar numerele mașinii.

Citește și Elevii şi „piticii”, înapoi la şcoli şi grădiniţe. Structura anului școlar 2019-2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini