Redactia.ro
Home » Știri » Gest șocant! Anamaria Prodan s-a pozat în centrul Capitalei fără a-i păsa că încurcă traficul

Gest șocant! Anamaria Prodan s-a pozat în centrul Capitalei fără a-i păsa că încurcă traficul

GALERIE FOTO (2) Gest șocant! Anamaria Prodan s-a pozat în centrul Capitalei fără a-i păsa că încurcă traficul

Gest șocant! Anamaria Prodan s-a pozat în centrul Capitalei fără a-i păsa că încurcă traficul. Impresara își surprinde fanii întotdeauna când iese în oraș.

Gest șocant! Anamaria Prodan s-a pozat în centrul Capitalei fără a-i păsa că încurcă traficul

Fanii impresarei sunt obișnuiți cu deciziile și imaginația bogată a acesteia. Anamaria Prodan a mers în centrul Bucureștiului, și s-a dus în mijlocul străzii și s-a lăsat pozată. Deși în spatele acesteia, se afla un troleibuz și că încurcă traficul, vedetei nu i-a păsat absolut deloc. În dreptul imaginii postată pe rețelele de socializare aceasta a scris “Noapte bună!”.

Anamaria Prodan are o avere de 100 de milioane de euro

Invitată la un post de televiziune, Anamaria Prodan a vorbit despre averea pe care o deține. Nu este un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează cel mai de succes cuplu din showbiz-ul autohton. Cei doi au bani de-i întorc cu lopata. Luni seara, Anamaria Prodan s-a așezat pe canapeaua emisiunii XNS de la Antena1 și a fost supusă la întrebări la care nu a mai răspuns până acum.

Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a declarat impresara.

Dacă scoatem din calcul banii pe care îi câștigă Laurențiu Reghecampf și moștenirea de la mama sa, Anamaria a dezvăluit că:

Am foarte multe de crocodil, mici. Astea îmi place de mor. Hermes-uri cred că am vreo 30. În total, am multe. Eu vreau să-mi fac dressing pentru genți, să pot să le văd așa. Oricum, de luna viitoare intru în renovări. Nu știu dacă am 100, dar vreo 70 am. M-a ajutat prietena mea să o iau, pentru că era foarte greu de obținut”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea lui Capatos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: