Redactia.ro
Home » Monden » Gest șocant făcut de Viviana Sposub. Asistenta Tv vrea să-i facă cunoștință lui Burcea cu fostul său iubit

Gest șocant făcut de Viviana Sposub. Asistenta Tv vrea să-i facă cunoștință lui Burcea cu fostul său iubit

Gest șocant făcut de Viviana Sposub.

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Ce-i drept, aceștia sunt la început de drum, dar povestea lor de dragoste este una specială. Această este bazată pe sinceritate și încredere, motiv pentru care Viviana a luat decizia de a i-l prezenta pe George, fostului său iubit.

Gest șocant făcut de Viviana Sposub. Asistenta Tv vrea să-i facă cunoștință lui Burcea cu fostul său iubit

Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma 2020, difuzată pe Pro Tv. Cei doi s-au îndrăgostit reciproc, după ce au fost concurenți în marele show. Cu toate că gurile rele au spus că relația celor doi nu va dura prea mult, se pare că aceștia ne surprinde cu povestea lor de dragoste. George și Viviana se iubesc din ce în ce mai mult, iar Viviana a decis să facă un gest uimitor. Pentru că relația lor se bazează pe încredere și sinceritate, asistenta tv a decis să i-l prezinte pe George, fostului său iubit.

Cei doi îndrăgostiți au fost invitați într-o emisiune, unde au fost supuși unui test, pentru a vedea cât de bine se cunosc unul pe celălalt. La întrebarea ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei, asistenta tv a spus clar și răspica că le-ar face cunoștință. Aceasta consideră că nu are de ce să se ascundă de iubitul său, iar atâta timp cât este este deschis în fața ei, nu are nicio problemă în a-i povesti despre fostele relații. „Le fac cunoștință. (…) De obicei m-am ascuns, dar pentru că George este foarte deschis, atunci față de el nu trebuie să mă ascund. Deja știe aproape totul despre mine”, a declarat ea.

George Burcea, despre relațiile la distanță

Întrebat ce părere are despre relațiile la distanță, George Burcea a spus că în urmă cu mai mulți ani a avut o relație la distanță, înainte să se căsătorească cu Andreea Bălan. Acesta consideră relațiile de acest gen, de fapt, nu există, pentru că, într-un final, cele două persoane se vor despărți. ”Am avut o relație la distanță. A fost long-term așa. A rezistat până la un punct și după s-a rupt. Sincer nu mai cred în relațiile la distanță, așa că aș face tot posibilul cumva să păstrăm relația la distanță pentru o perioadă de timp după care am găsi o cale de mijloc”, a spus George în cadrul aceleiași emisiuni.

De asemenea, Viviana a spus că își dorește să devină mămică, ba chiar vrea să îmbrace rochia de mireasă, dar până atunci, mai are de așteptat. Nu pentru că nu își dorește să facă acest lucru acum, dar și-a dat seama că toate lucrurile vin la momentul potrivit. ”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit.”, a declarat fosta asistentă TV .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: