Redactia.ro
Home » Știri » Gest uriaș făcut de frații Dedeman! Adrian și Dragoș Pavăl i-au impresionat pe toți până la lacrimi

Gest uriaș făcut de frații Dedeman! Adrian și Dragoș Pavăl i-au impresionat pe toți până la lacrimi

Gest uriaș făcut de frații Dedeman! Adrian și Dragoș Pavăl i-au impresionat pe toți până la lacrimi

Frații Dedeman au făcut un gest prin care au reușit să îi impresioneze pe toți, fiind numiți „oameni cu suflet mare”. Iată ce au făcut Adrian și Dragoș Pavăl, românii care au cea mai puternică afacere antreprenorială și care dețin o avere impresionantă.

Gest uriaș făcut de frații Dedeman! Adrian și Dragoș Pavăl i-au impresionat pe toți până la lacrimi

Frații Adrian și Dragoș Pavăl, românii care dețin o avere colosală, au arătat încă o dată că au o inimă mare. Poate că puțini sunt cei care se așteptau la asta.

Adrian și Dragoș Pavăl i-au impresionat pe mulți datorită acestui gest remarcabil. Cei doi frați din Bacău au făcut recent o donație importantă către Spitalul din Buhuși. Datorită acestei donații, spun reprezentanții unității spitalicești, peste 30% din mobilierul saloanelor a fost înlocuit. Este vorba de 50 de paturi cu segmente rabatabile, bare laterale de protecție, saltele și 50 de noptiere ABS cu tăviță pentru servit masa.

Vestea a fost făcută publică pe Facebook.

„Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși și Asociația „Prietenii Spitalului Buhuși” au obținut sprijinul Asociației DEDEMAN iar aceasta a răspuns afirmativ (paturile, saltelele, noptierele au fost livrate).

Astfel, serviciile medicale oferite de spitalul buhușean vor avea un plus de calitate datorită unor oameni cu suflet mare. Toate secțiile și compartimentele cu paturi din cadrul spitalului buhușean au beneficiat de aceste dotări.

Mulțumim, oameni frumoși!”, a scris conducerea spitalului în mediul online.


Frații Dedeman au cel mai mare business antreprenorial de pe piaţa locală. Ei își doresc să se extindă și în alte țări, iar pieţele din proximitatea României sunt primele pe lista celor doi antreprenori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: