Redactia.ro
Home » Știri » Gestul emoționant făcut de Daniel Ardelean, concurentul de la Chefi la Cuțite! Ce face acesta pentru oamenii străzii

Gestul emoționant făcut de Daniel Ardelean, concurentul de la Chefi la Cuțite! Ce face acesta pentru oamenii străzii

Gestul emoționant făcut de Daniel Ardelean pentru oamenii străzii

A fost unul dintre cei mai carismatici concurenți de la ”Chefi la cuțite” și continuă să lupte pentru visul lui! Gestul emoționant făcut de Daniel Ardelean pentru oamenii străzii din Baia Mare.

Gestul emoționant făcut de Daniel Ardelean

Daniel Ardelean a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți ai emisiunii ”Chefi la Cuțite”. S-a remarcat atât prin talentul lui a gătit, dar și prin carisma lui și felul prin care îi făcea pe oameni să zâmbească.

La patru ani după ce a participat la concursul culinar, gestul emoționant făcut de Daniel Ardelean aduce zâmbete pe fața a zeci de oameni din Baia Mare. Nu a renunțat la gătit și a descoperit cum poate talentul lui să aducă un plus societății în care trăiește. Tânărul a arătat că are un suflet mare, gătindu-le oamenilor străzii, sperând ca printr-o masă caldă le va aduce zâmbetul pe buze celor nevoiași.

Daniel Ardelean l-a impresionat pe chef Florin Dumitrescu

Daniel Ardelean a ajuns departe în competiție, însă nu a reușit să câștige. La momentul eliminării lui s-a văzut cât de apriciat a fost. Chiar și Florin Dumitrescu i-a mărturisit că a fost mândru de el și că îl considera atât de bun încât l-a numit ”pariul lui pentru finală”. Încrederea pe care a primit-o atunci și-a pus amprenta acum, oamenii fiind șocați de gestul emoționant făcut de Daniel Ardelean.

”Tu ești singurul care a înțeles de ce a plecat acasă. Ai plecat pentru că ești tânăr. Ești bun pentru vârsta ta. Ai fost printre cei mai buni din platou și pariul meu pentru finală. Ai plecat pentru că nu ai experiența necesară să joci încă rolul pe care ți-l dorești. Ai înțeles că trebuie să înveți și asta este mai important decât orice”, îi spunea atunci Florin Dumitrescu lui Daniel Ardealean.

De asemenea, Florin Dumitrescu și-a motivat faptul că l-a eliminat din concurs atunci, spunându-i că că dacă ar fi rămas în competiție, ar fi avut de plătit pe viitor. Tot atunci, celebrul chef i-a promis că vor ține legătura, invitându-l să-i fie mână dreaptă în cadrul unei nunți. Chef-ul l-a încurajat pe viitor, spunându-i să-și păstreze mereu capul sus.

„Dacă te-aș fi lăsat să mergi mai departe, sunt sigur că ai fi avut de plătit tot restul vieții tale. M-aș fi simțit vinovat să te păstrez în concurs cu o greșeală. Mi-am dat seama că este farfuria ta… gust, plating, totul a fost à la Ardelean. Dar nu ar fi fost corect față de tine, pentru că nu ai fi învățat nimic. Sunt mândru de tine! Toți cei care visează să ajungă mari bucătari au înțeles că se poate dacă își doresc. Se poate doar prin muncă, dragul meu Daniel. Capul sus! Să nu uiți că avem o nuntă de făcut împreună la sfârșitul lui iulie. Sunt 800 de persoane și sunt sigur că vei fi ajutorul meu de bază”, a spus atunci Florin Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: