Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gestul impresionant al unui muncitor chinez, departe de casă. Efortul financiar pentru a-și întreține familia

Gestul impresionant al unui muncitor chinez, departe de casă. Efortul financiar pentru a-și întreține familia

Muncitorul chinez care a impresionat cu gestul sau

Un muncitor chinez a impresionat o lume întreagă cu gestul său. Departe de casă și de cei dragi, Ge Yuanzheng a făcut un efort financiar deosebit pentru a nu cheltui din banii pe care îi câștigă pentru a-și întreține familia. Povestea bărbatului a devenit virală și un exemplu pentru cei din jur.

Gestul impresionant al unui muncitor chinez, departe de casă. Efortul financiar pentru a putea vorbi cu familia

Ge Yuanzheng a uimit o lume întreagă cu gestul său, pentru a-și putea vedea familia, departe fiind de casă. Bărbatul muncește pe șantier, iar după serviciu, a fost surprins cum mergea la metrou în fiecare noapte. Oamenii care au trecut prin zonă l-au fotografiat și au făcut ca povestea sa de viață să devină virală, dar și exemplu pentru cei din jur, informează Daily News.

Ge Yuanzheng muncește în construcții în Shanghai, la kilometri buni de locul natal, provincia Henan. Pentru a-și întreține familia, lucrează din zi până în noapte. El câștigă între 30-45 de dolari pe zi și doarme într-o cameră cu colegii săi de serviciu.

După lăsarea întunericului, fără să se mai schimbe de hainele prăfuite de pe șantier, merge seară de seară, nerăbdător la metrou. Călătorii l-au văzut, mai mereu în zonă și au aflat care este motivul. Pentru că acolo are wifi și acces la internet, el își sună familia, de pe telefon, prin intermediul rețelelor de socializare. Tot acolo, Ge Yuanzheng își încarcă și bateria la telefon, deoarece în stația de metrou se găsește și o priză. Oamenilor li s-a făcut milă când au aflat situația muncitorului chinez. El spune că face  acest efort și pentru că nu vrea să-și cheltuie din banii câștigați, pentru a-și încărca telefonul. ”Nu vreau să cheltui bani, dar mi-e dor de casă și vreau să vorbesc cu familia mea”, a dezvăluit bărbatul.

Nici soția muncitorului chinez nu are acces la internet. Cum ia legătura cu acesta

Ge Yuanzheng nu are internet nici acasă, iar soția sa merge la vecinii din zonă pentru a-l auzi și vedea pe tatăl copiilor săi. Ge Yuanzheng are doi copii: un băiat și o fată. Fiul are și el un loc de muncă, iar fiica sa se pregătește să devină asistentă medicală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: