Redactia.ro
Home » Stil de viață » Polițistul acesta a văzut cerșetoarea din imagine în magazin și nu i-a convenit ceva așa că s-a dus direct la ea și i-a spus ceva ce a făcut-o să plângă în hohote. Nu se aștepta la asemenea gest din partea lui. I-a schimbat viața 

Polițistul acesta a văzut cerșetoarea din imagine în magazin și nu i-a convenit ceva așa că s-a dus direct la ea și i-a spus ceva ce a făcut-o să plângă în hohote. Nu se aștepta la asemenea gest din partea lui. I-a schimbat viața 

Polițistul acesta a văzut cerșetoarea din imagine în magazin și nu i-a convenit ceva așa că s-a dus direct la ea și i-a spus ceva ce a făcut-o să plângă în hohote. Nu se aștepta la asemenea gest din partea lui. I-a schimbat viața 

Polițistul acesta a văzut cerșetoarea din imagine în magazin și nu i-a convenit ceva așa că s-a dus direct la ea și i-a spus ceva ce a făcut-o să plângă în hohote. Nu se aștepta la asemenea gest din partea lui. I-a schimbat viața. Iată detaliile!

Gestul incredibil al polițistului a făcut-o să plângă

Într-o zi obișnuită în micul oraș din Oklahoma, SUA, șeriful Brandon Hendrix a văzut o cerșetoare într-un supermarket local. Nu a fost indiferent la situația ei și nu i-a convenit să o vadă desculță în mijlocul magazinului.

Așa că, în loc să o privească de sus și să o judece, s-a apropiat de ea cu un gest neașteptat de compasiune. A știut că trebuie să facă ceva pentru a-i ajuta.

„S-a oprit și s-a oferit să o ducă la un magazin de încălțăminte pentru a-i cumpăra o pereche de pantofi”, a mărturisit un martor care a asistat la acest moment emoționant, potrivit dailynews.ro. 

 I-a schimbat viața

Cerșetoarea, înspăimântată și vulnerabilă, credea că acest act de bunătate va fi urmat de o eventuală arestare. Cu toate acestea, a fost surprinsă plăcut când a aflat adevărul. Șeriful Brandon Hendrix și un coleg de-al lui au dus-o la magazin și i-au permis să aleagă o pereche de pantofi care îi plăceau cu adevărat. În plus, i-au cumpărat și o pereche de șosete, astfel încât să fie complet pregătită pentru a se simți mai bine.

„Ea credea că o va aresta“, a spus martorul. Dar, de fapt, polițistul a dus-o, cu un coleg de-ai lui, și i-a cumpărat o pereche de pantofi pe care i-a vrut ea și o pereche de șosete. „Se potriveau cu fusta pe care o purta”, conform sursei citate. 

Era evident că gestul lor de bunătate a atins corzile sensibile ale femeii, iar lacrimile i-au umplut ochii de recunoștință. Pentru ea, a fost o experiență cu adevărat emoționantă și neașteptată, deoarece nu se aștepta ca un polițist să fie atât de compasional și să o ajute într-un moment de nevoie.

 

Sursa foto: dailynews.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: