Redactia.ro
Home » Monden » Gestul Irinei Tănase, după ce a văzut că Liviu Dragnea nu o iartă. Ce a făcut fosta iubită a politicianului

Gestul Irinei Tănase, după ce a văzut că Liviu Dragnea nu o iartă. Ce a făcut fosta iubită a politicianului

GALERIE FOTO (6) Gestul Irinei Tănase, după ce a văzut că Liviu Dragnea nu o iartă

Gestul Irinei Tănase, după ce a văzut că Liviu Dragnea nu o iartă. Vestea că relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a ajuns la final, i-a luat prin surprindere pe apropiații cuplului. După ce fostul lider al PSD a părăsit apartamentul în care locuia împreuună cu iubita sa, Irina Tănase a încercat să-l aducă înapoi, dar mesajul public pe care l-a transmis pare că nu l-a determinat pe Dragnea să se întoarcă la iubita sa. Astfel, Irina a luat decizia de dispărea din mediul online.

Gestul Irinei Tănase, după ce a văzut că Liviu Dragnea nu o iartă. Ce a făcut fosta iubită a politicianului

Gestul Irinei Tănase, după ce a văzut că Liviu Dragnea nu o iartă. Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și a părăsit apartamentul unde locuia împreună cu Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără decât el. Se pare că fostul politician a luat decizia de a se despărțit de Irina, chiar dacă a ieșit din închisoare în urmă cu puțin timp. Supărată pentru că Dragnea nu vrea să comunice cu ea, Irina a decis să se retragă din mediul online. Blondina și-a șters contul de Instagram.

În urmă cu câteva zile, Irina a apelat la ajutorul presei pentru a-i transmite un mesaj emoționant lui Liviu Dragnea. Blondina a declarat că nu mai poate dormi de când fostul lider al PSD a plecat de acasă. Mai mult, Irina a menționat că nu l-a înșelat niciodată pe iubitul ei. „De aproape o săptămână, nu mai pot dormi, nu mai mănânc, nu-mi mai găsesc liniștea. Mă gândesc unde s-a rupt această relație, ce nu am știut să gestionez. Cât s-a aflat în penitenciar, i-am fost alături, eram aproape zilnic la avocați pentru a găsi soluții și l-am apărat public, atunci când alții s-au ferit. Fiindcă l-am iubit și îl iubesc mi-am asumat și critici. Nu a fost confortabil și nici nu este pentru o fată de 29 de ani să fie denigrată, înjurată pe rețelele sociale, în anumite publicații, doar pentru că eram iubita lui Liviu Dragnea. Mi-am asumat totul!

M-am trezit într-un ocean de ură, dar fiindcă îl iubesc nu mă dau deoparte. El era, oricum, mai gelos din fire, motiv pentru care m-am și îndepărtat de foștii mei prieteni, îndeosebi de bărbați. Prieteni, atenție la nuanță, nu iubiți! ”, a spus Irina pentru Gandul.ro.

Liviu Dragnea nu se răzgândește!

Ei bine, se pare că fostul politician nu se răzgândește. Liviu Dragnea a mărturisit că atunci când ia o decizie, este bătută în cuie. Mai mult, acesta a dat semne că trece printr-o perioadă dificilă. „Păi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice, am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau ca să fie mai bine, atât mie, cât și celorlalți implicați, și mă țin de ele.

Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva. Nu îmi stă în caracter’, a spus Liviu Dragnea pentru corectnews.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: