Redactia.ro
Home » Știri » Gestul lui Gheorghe Dincă vizavi de avocatul lui la audieri

Gestul lui Gheorghe Dincă vizavi de avocatul lui la audieri

GALERIE FOTO (2) Gestul lui Gheorghe Dincă vizavi de avocatul lui

Cazul Caracal avansează, iar audieri au loc zi de zi. Anchetatorii încearcă să scoată cât mai multe informații de la Dincă cu privire la faptele sale. Însă, ceea ce a uimit, recent, n-a fost vreo mărturisire, ci gestul lui Gheorghe Dincă vizavi de avocatul lui la audieri.

Gestul lui Gheorghe Dincă vizavi de avocatul lui

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a povestit un nou episdod de la audierile criminalului din Caracal. El a dezvăluit cum se comportă Dincă cu anchetatorii, dar și cu avocatul lui din oficiu, Claudiu Lascoschi.

Aparent, în timpul celui mai recent interogatoriu, avocatul din oficiu a făcut o criză de nervi și a început să tremure. Chipurile, acesta ar fi început să amenințe și a părăsit val-vârtej camera de anchetă, lăsându-și clientul cu ochii în soare.

Care a fost reacția lui Dincă? Una cel puțin șocantă. Aparent, Dincă a încercat să-l liniștească pe acesta, imediat cum s-a întors în sală. Dincă și-ar fi luat avocatul de mână și l-ar fi mângâiat.

Tonel Pop, uimit de comportamentul avocatului

„Domnul avocat din oficiu al lui Dincă a făcut o criză de nervi, a început să tremure. Culmea, domnul Dincă l-a mângâiat şi l-a ţinut de mâini. Repetându-se aceste lucruri, am fost nevoiţi să întrerupem acnheta. Se va viziona caseta. Aceste lucruri, faptul că părăseşte camera de anchetă şi nu îi asigură asistenţă aşa cum codul de procedură i-ar impune, s-a întâmplat şi în zilele precedente. Pentru a se lămuri aceste aspecte, s-a încheiat ancheta la acest moment.

Urmează ca procurorul de caz să ia măsuri corespunzătoare. Din punctul meu de vedere, este posibil ca procurorul de caz să nu fi observat plecarea repetată a domnului Lascoschi, lăsându-l fără asistenţă în timpul audierilor. Audierile nu s-au întrerupt, s-au desfăşurat în continuare pentru că domnul procuror are foarte multe hârtii şi îşi notează foarte atent. Vorbeşte cu inculpatul, nu cu avocatul. A făcut chestii foarte grave, ameninţări, tremură… Are un comportament deviant.”, a declarat Tonel Pop presei, la ieşirea de la audieri.

Citește și Cine era iubitul Luizei? Au pus punct relație cu o zi înainte să dispară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: