Redactia.ro
Home » Monden » Gestul lui Laurențiu Reghecampf, după ce Anamaria Prodan a anunțat că are o nouă relație. Ce a făcut antrenorul

Gestul lui Laurențiu Reghecampf, după ce Anamaria Prodan a anunțat că are o nouă relație. Ce a făcut antrenorul

Anamaria Prodan, ținută neagră din cap până-n picioare la tribunal. Vedeta a venit însoțită de copiii ei

Gestul lui Laurențiu Reghecampf, după ce Anamaria Prodan a anunțat că are o nouă relație. Anamaria Prodan a declarat că iubește din nou. Impresara se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. După ce a aflat că mama copilului său are o nouă relație, antrenorul i-a deschis mai multe procese impresarei. 

Gestul lui Laurențiu Reghecampf, după ce Anamaria Prodan a anunțat că are o nouă relație. Ce a făcut antrenorul

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Jr. Apropiații cuplului au fost de-a dreptul șocați de faptul că cei doi divorțează. Reghe s-a mutat deja împreună cu noua sa iubită, care îl va face tatic pentru a treia oară. În cadrul unui podcast, Anamaria Prodan a declarat că are o relație cu un bărbat, fără a oferi prea multe detalii despre acesta. De asemenea, vedeta a vorbit și despre divorțul de Reghecampf, mărturisind că s-a pregătit pentru ”războiul” cu tatăl fiului ei.Impresara a angajat un avocat cu experiență. Anamaria Prodan a declarat că soțul ei i-ar fi deschis șapte procese, iar pentru acțiunile lui, impresara l-a descris pe Reghe ca fiind un „un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri’.

„Ai 100 de ani, prietene, adică ai mai avut o căsnicie, soția 30, tu 18. Ai mai văzut cum ai ieșit și din căsnicia aia șifonat și vai de vai. Acum ai luat-o pe alta. Eu probabil trebuia să fiu bărbat, eu am fost în alte vieți conducător de armată, mi-au făcut niște băieți pricepuți.

O să își dea seama în ani și o să fie foarte târziu pentru el. El a pierdut tot. Eu cred că atunci când îți pierzi demnitatea, ca bărbat în primul rând, e cumplit. Nici nu știu, am vreo 7 procese, îmi tot deschide și când n-ai ce să faci, devii procesoman.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului ”Fiță cu Adiță”.

Anamaria Prodan scandal nesfârșit cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf s-a mutat cu actuala sa iubită, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Anamaria susține că antrenorul este influențat de iubita sa să facă anumite lucruri. Vedeta l-a atacat dur pe tatăl copilului ei încă de când a anunțat că divorțează.

„E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea că el nu are…Să renunțe? Eu nu cred că are voie. Dacă citești mail-urile de amenințare pe care le dă ea… Ia gândește-te, el nu are voie să facă dreapta către Snagov, dar să renunțe? Nu, e săracul prins ca un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri, dar nici așa nu mai are direcție să iasă măcar prin găurile astea mari.

El se va trezi când va fi foarte târziu. Se va trezi cu încă un copil pe cap. Eu construisem pentru omul ăsta ceva unic. Eu m-am chinuit cu omul ăsta să îl aduc pe glorie, pe cele mai înalte trepte și l-am adus”, a spus a mai spus impresara în podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: