Redactia.ro
Home » Monden » Gestul neașteptat făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis. Oana a dat cărțile pe față: „Mi-a zis că oricând pot…”

Gestul neașteptat făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis. Oana a dat cărțile pe față: „Mi-a zis că oricând pot…”

Ce gest neașteptat, dar de apreciat a făcut Cătălin Măruță pentru Viorel Lis. Oana Lis a dat cărțile pe față și a vorbit despre situația grea prin care a trecut. Ce i-a promis prezentatorul TV.

Gestul neașteptat făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis

Oana Lis are o părere foarte bună despre Cătălin Măruță. Vedeta susține că soțul Andrei este un om extraordinar, care i-a sărit în ajutor ori de câte ori s-a putut. Soția fostului edil al Capitalei a povestit, în mediul online, o situație grea prin care trecea Viorel Lis, menționând că singurul care a ajutat-o a fost chiar prezentatorul TV. Se pare că moderatorul i-a promis că atunci când are nevoie de cineva, poate apela fără probleme la el. Așa s-a și întâmplat.

”Cătălin Măruță e un om extraordinar. Mie mi-a zis că pot oricând apela la el, la orice oră, dacă am nevoie de ajutor pentru Viorel. Și chiar mi-a plătit din banii lui personali câteva terapii pentru Viorel, fără să-i cer eu asta. MULȚUMESC! Era secretul nostru, nu a făcut public ceva din asta, la TV”, a ținut să spună Oana Lis. Vedeta spune că îi poartă un respect enorm prezentatorului și că îl apreciază pentru empatia de care a dat dovadă.

Mara Bănică îi mulțumește lui Cătălin Măruță

Mara Bănică a ținut să spună doar cuvinte frumoase la adresa lui Cătălin Măruță, mărturisind că nu s-ar fi gândit vreodată că moderatorul este un om atât de sensibil și empatic. Reacția ei a venit în urma prezentei ei în emisiunea lui Măruță, unde a vorbit după decesul tatălui ei.

”N-aș fi bănuit niciodată cum e Măruță. Atât de omenos, empatic și sensibil. Un om discret de sensibil. Mi-a mângâiat sufletul minute întregi după ce am ieșit din direct, cu o căldură și o sinceritate pe care rar mi-a fost dat să o găsesc la oameni…”, a scris Mara Bănică, în dreptul fotografiei cu prezentatorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: