Redactia.ro
Home » Monden » Gestul neașteptat făcut de Florin Salam după înmormântarea lui Costel Corduneanu: ”Nu există așa ceva!”

Gestul neașteptat făcut de Florin Salam după înmormântarea lui Costel Corduneanu: ”Nu există așa ceva!”

GALERIE FOTO (5)

Moartea lui Costel Corduneanu, supranumit „Stăpânul Moldovei”, a fost un eveniment care a adus împreună liderii lumii interlope din România și numeroși artiști pentru a-i aduce un ultim omagiu. Însă, în mijlocul acestor omagii, un nume important a lipsit, Florin Salam.

Manelistul nu a putut să fie prezent la priveghiul și înmormântarea lui Costel Corduneanu din cauza unor evenimente deja programate. Cu toate acestea, el și-a ținut promisiunea făcută familiei interlopului și a lansat o melodie dedicată acestuia.

Absența lui Florin Salam a atras o promisiune importantă

Florin Salam ar fi trebuit să participe la priveghiul lui Costel Corduneanu, dar nu a putut să ajungă la eveniment din motive programate anterior. Acesta nu a participat nici la înmormântare, dar și-a motivat absența prin faptul că trebuie să se prezinte la alte evenimente, mai ales având în vedere problemele sale recente cu legea. Cu toate acestea, pentru a-și onora angajamentul față de familia Corduneanu, Salam a promis că va lansa o melodie dedicată „Stăpânului Moldovei”.

„Am sunat la studio, am pregătit să-i fac o melodie. Vă rog să mă credeţi. Am făcut asta cu durere în suflet. Nu mă interesează de cine îmbârligă familia asta să creadă că eu nu vin, că am eu am rea-voinţă. Nu există așa ceva, vă rog să mă credeţi. Vă respect familia Corduneanu. Vă iubesc şi sunt la durerea voastră cu sufletul.”, a fost promisiunea făcută de regele manelelor.

Recent, Florin Salam și-a ținut promisiunea și a lansat melodia dedicată lui Costel Corduneanu. Fragmente din piesă au fost făcute publice de către Adrian Corduneanu, fratele lui Costel, pe platforma TikTok. Melodia a fost primită cu căldură de către public și a strâns numeroase aprecieri și comentarii, reprezentând o modalitate de a comemora memoria interlopului iubit.

@silidorsalam Florin Salam melodie oficială in memoria lui Costel Corduneanu #corduneanu #costelcorduneanu #adriancorduneanu #foryou #florinsalam #salam #capcut #fy ##corduneanu ♬ sunet original – Silidor Salam

Versurile, pline de emoție și omagieri

Fragmentul din melodie distribuit online de Adrian Corduneanu conține versuri puternice care aduc un omagiu emoționant lui Costel Corduneanu. Salam folosește versurile pentru a exprima regretele și tristețea pentru plecarea prematură a „Stăpânului Moldovei” și pentru a încuraja unitatea în timpul acestei pierderi.

După ce absența sa de la evenimentele funerare a stârnit controverse și speculații, Florin Salam a dorit să își clarifice situația și să își exprime respectul față de familia Corduneanu. El a explicat că absența sa se datorează unor evenimente anterioare programate și a subliniat că a făcut tot ce a fost posibil pentru a-și onora angajamentele.

„Din partea mea, Florin Salam dedic cea mai grea melodie, cu durere în suflet, pentru Costel Corduneanu. Dumnezeu să îl odihnească! Pentru toată familia lui și măicuța lui, copilașii și nevasta lui. Pentru Costel Corduneanu, Ștefan cel mare al României.

Prea de tânăr a plecat, rămas bun nu și-a luat

Acum oftează cu regrete și spun Dumnezeu să-l ierte

Televiziuni și ziare, televiziuni și ziare

Comentează în gura marea că azi s-a mai dus o valoare

Au, plânge România întreagă

Doamne, plânge România întreagă

Și nu le vine să creadă, campionul lor să-și piardă.”, este doar începutul omagiului pe care Florin Salam i-l aduce lui Cornel Cordoneanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: