Redactia.ro
Home » Monden » Motivul ireal pentru care Costel Corduneanu nu a mai fost înmormântat cu onoruri militare, deși le merita: ”A fost legenda și eroul nostru”

Motivul ireal pentru care Costel Corduneanu nu a mai fost înmormântat cu onoruri militare, deși le merita: ”A fost legenda și eroul nostru”

GALERIE FOTO (6)

Vineri, 19 aprilie, România a asistat la o ceremonie funerară de amploare pentru Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți și temuți interlopi din țară. Însă, într-un gest surprinzător, familia acestuia a decis să renunțe la onorurile militare cu care ar fi putut fi înmormântat, lăsând în urmă un mister care a intrigat opinia publică.

Costel Corduneanu, cunoscut sub numele de „Stăpânul Moldovei”, a fost înmormântat cu fast la Cimitirul Eternitatea, după o ceremonie care a atras atenția întregii țări. Cu toate acestea, absența onorurilor militare a lăsat mulți oameni cu întrebări fără răspuns.

Privilegii militare obținute prin realizări sportive

Corduneanu a avut dreptul la onoruri militare datorită gradului de subofițer obținut în urma unor realizări sportive de excepție în tinerete. A reprezentat România la competițiile olimpice de lupte libere din Barcelona – 1992 și Atlanta – 1996, obținând rezultate remarcabile. De ce a renunțat familia la aceste onoruri este întrebarea care îi frământă pe mulți. Potrivit legii, Corduneanu nu se încadra în niciuna dintre categoriile care exclud dreptul la onoruri militare.

El a decedat în spital din cauza unor probleme de sănătate, nu a fost condamnat la închisoare, iar degradarea militară nu i-a fost aplicată. Cu toate acestea, familia a ales să nu solicite onoruri militare pentru înmormântare, preferând o ceremonie grandioasă în stilul caracteristic clanului Corduneanu. Această decizie a generat speculații și ipoteze în rândul opiniei publice, fără a oferi un răspuns clar și convingător.

O înmormântare cu semnificații ascunse?

Renunțarea la onorurile militare poate ridica întrebări cu privire la natura relației dintre familia lui Corduneanu și autoritățile militare sau poate sugera alte motive care nu sunt încă clare pentru public. Înmormântarea lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai controversați și influenți interlopi din România, a fost marcată de absența onorurilor militare, alimentând speculațiile și curiozitatea publicului. Motivele din spatele acestei decizii rămân încă obscure, lăsând în urmă un mister care continuă să fascineze și să intrigheze. Soția capului clanului Corduneanu, Grațiela, a transmis tuturor celor ce le-au fost alături în aceste zile un mesaj de mulțumire.

„Doresc să mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și familia mea, în cele mai grele momente din viața noastră prin prezență, mesaje și gânduri de mângâiere. Prezența voastră numeroasă pe parcursul acestor zile la priveghi și înmormântare ne-au arătat cât de iubit și apreciat a fost legenda și eroul nostru. (…) Dumnezeu să aibă grijă de voi.”, a transmis soția îndurerată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: