Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul sfâșietor al Grațielei după înmormântarea lui Costel Corduneanu. Ți se rupe sufletul!

Mesajul sfâșietor al Grațielei după înmormântarea lui Costel Corduneanu. Ți se rupe sufletul!

GALERIE FOTO (5)

Vineri, 19 aprilie, Costel Corduneanu, un personaj controversat cunoscut atât pentru performanțele sale sportive, cât și pentru presupusa sa implicare în lumea interlopă, a fost condus pe ultimul drum într-o înmormântare solemnă, alături de sute de persoane care i-au fost apropiate. Însoțind sicriul, Grațiela, soția sa, a emis un mesaj sfâșietor care a dezvăluit iubirea și durerea profundă pe care o simte în urma pierderii sale. 

Au fost zile negre pentru familia interlopului din Iași, dar mai ales pentru soția și copiii acestuia, care au rămas fără stâlpul lor de sprijin. Frumoasa soție a capului clanului Corduneanu a transmis cuvinte grele și pline de durere.

Îi va fi veșnic recunoscătoare

Grațiela a transmis un mesaj de mulțumire celor care au fost alături de ea și de familia sa în aceste momente dificile, apreciind prezența și sprijinul oferit. Ea a subliniat cât de iubit și apreciat a fost soțul ei, iar mesajul său a fost un omagiu adus memoriei acestuia. Grațiela și Costel Corduneanu s-au căsătorit cu puțin timp înainte de trecerea acestuia în neființă, dar relația lor, care a durat 16 ani, a fost marcată de o profundă iubire și devotament.

„Doresc să mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și familia mea, în cele mai grele momente din viața noastră prin prezență, mesaje și gânduri de mângâiere. Prezența voastră numeroasă pe parcursul acestor zile la priveghi și înmormântare ne-au arătat cât de iubit și apreciat a fost legenda și eroul nostru. (…) Dumnezeu să aibă grijă de voi.”, a fost mesajul Grațielei Corduneanu, după înmormântarea soțului, conform informațiilor oferite de cancan.ro.

O pierdere tragică pentru o întreagă comunitate

Costel Corduneanu a trecut în neființă la vârsta de 54 de ani, din cauza unor probleme cardiace severe. Chiar dacă a suferit o intervenție chirurgicală, recuperarea sa a fost extrem de dificilă, iar necesitatea unui transplant de inimă nu a putut fi îndeplinită la timp. Înmormântarea sa a fost una grandioasă, reflectând impactul său în comunitatea sa.

Mesajul sfâșietor al Grațielei, soția lui Costel Corduneanu, ilustrează povestea unei iubiri puternice și a unei pierderi tragice. Chiar și în mijlocul controverselor și al trecutului complicat al soțului său, Grațiela a ales să își exprime recunoștința și aprecierea față de cei care i-au fost alături în aceste momente grele. Pierderea lui Costel Corduneanu reprezintă nu doar sfârșitul unei vieți, ci și sfârșitul unei epoci în comunitatea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: