Redactia.ro
Home » Știri » Gestul pe care l-a facut Kate Middleton pentru o fetiță de 8 ani, venită să o omagieze pe Regina Elisabeta a II-a VIDEO

Gestul pe care l-a facut Kate Middleton pentru o fetiță de 8 ani, venită să o omagieze pe Regina Elisabeta a II-a VIDEO

GALERIE FOTO (2)

O fetiță de opt ani s-a emoționat profund și a început să plângă de bucurie când Katea ales-o din mulțimea de la Sandringham pentru a pune o jucărie în formă de cățeluș Corgi, printre covoarele de flori, în cinstea Reginei Elisabeta a II-a.

Gestul pe care l-a facut Kate Middleton pentru o fetiță de 8 ani, venită să o omagieze pe Regina Elisabeta a II-a

Kate Middleton în vârstă de 40 de ani, a fost ieri la reședința din Norfolk a defunctei monarhe, unde a privit marea de omagii aduse reginei și a stat de vorbă cu mulțimea alături de soțul său, Prințul William.

Ea a observat o școlăriță de doar 8 anișori, Elizabeth Sulkovska care ținea în brațe un buchet de flori și un pluș Corgi. Imaginile o arată pe micuța de opt ani, care se afla în mulțime cu prietenii de la școală, vorbind cu Kate Middleton.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Micuța a fost aleasă apoi să meargă cu Kate spre marea de omagii și să așeze jucăria printre buchetele de flori.

„Am mers cu ea să pun florile și corgiul jos și m-a întrebat „Unde crezi că ar trebui să punem florile?”, iar eu am spus „Ar trebui să le punem acolo”, a povestit Elizabeth Sulkovska

Când va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina va fi depusă la Westminster Hall de miercuri la ora 17:00 până luni, 19 septembrie, la ora 6:30, ziua înmormântării.

Va avea loc o procesiune ceremonială, în cadrul căreia sicriul reginei se va deplasa de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster. Sicriul ei va fi închis și se va odihni pe o platformă ridicată, numită catafalc și va fi drapat în Drapelul Regal, cu Orbul și Sceptrul plasate deasupra. Acesta va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă formată din unități ale Gărzii de corp a Suveranului, ale Diviziei de Casație sau ale Yeoman Warders din Turnul Londrei.

Palatul Buckingham nu a confirmat încă ora la care va avea loc priveghiul și ce membri ai familiei regale vor participa la eveniment, deși se crede că acesta va avea loc înainte de deschiderea pentru public, în acea seară, a funeraliilor în care va fi depus răposatul monarh.

Membrii activi ai Familiei Regale vor purta uniformă atunci când vor fi prezenți la cinci evenimente ceremoniale în perioada de doliu a reginei.

Acestea sunt slujba de mulțumire de la Catedrala St Giles din Edinburgh, procesiunea către Westminster Hall și slujba de rugăciune și reflecție, priveghiul de la Westminster Hall și funeraliile de stat de lunea viitoare de la Westminster Abbey și slujba de înmormântare de la Capela St George din Windsor.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: