Redactia.ro
Home » Știri » Gestul simplu care poate strica ecranul oricărui televizor. Mulți fac greșeala asta

Gestul simplu care poate strica ecranul oricărui televizor. Mulți fac greșeala asta

ecran tv

Un obicei aparent banal poate avea consecințe neplăcute asupra televizorului tău. Este important să fii atent și să eviți să atingi ecranul, deoarece acest gest aparent inofensiv poate duce la probleme serioase.

Gestul banal care poate strica televizorul. Mulți fac greșeala asta

Ai fi surprins să afli că un obicei aparent banal poate avea consecințe devastatoare asupra televizorului tău. Este foarte posibil ca măcar o dată să fi căzut în această capcană, iar în timp, această greșeală aparent nevinovată poate deteriora dispozitivul tău. Un expert în televizoare a dezvăluit ce anume trebuie să eviți cu orice preț pentru a-ți proteja televizorul.

Dacă te-ai confruntat cu situația în care ai atins ecranul televizorului cu degetele este important să fii atent la procesul de curățare. Această acțiune aparent nevinovată poate fi o greșeală majoră care poate duce la deteriorarea televizorului. Un expert în domeniul televizoarelor a atras atenția asupra riscului de a utiliza o cârpă nepotrivită sau de a pulveriza un produs de curățare care nu este adecvat pentru ecran, acestea putând provoca daune ireparabile dispozitivului.

„Evitați să pulverizați ceva direct pe ecran, deoarece excesul de spray poate pătrunde în interiorul televizorului și îl poate deteriora”, a declarat Dan Brown, director de operațiuni la Mitchell & Brown TVs din Bolton.

Cum putem curăța ecranul televizoarelor în mod corect

Pe ecran se pot forma reziduuri prin utilizarea unor soluții de curățare necorespunzătoare, cum ar fi lustruitorul de mobilă sau produsele de curățare a sticlei de uz casnic pe ecran. Acestea, în timp, pot provoca deteriorarea ecranului din plastic. Înainte de a începe să vă acoperiți televizorul scump cu o soluție, citiți eticheta și asigurați-vă că aceasta este adecvată. Evitați întotdeauna să puneți pe ecranul televizorului ceva care include alcool, amoniac sau acetonă, substanțe chimice care se găsesc adesea în produsele de curățare a ferestrelor”, completează acesta.

Pe lângă substanța de curățare utilizată, este important să acordăm atenție și cârpei pe care o folosim. Se pare că există anumite țesături care pot provoca daune televizorului nostru. Expertul ne sfătuiește să optăm pentru o cârpă curată, care să nu lase scame sau reziduuri pe ecran.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: