Redactia.ro
Home » Știri » Gestul șocant al localnicilor, după ce un TIR plin de legume s-a răsturnat. Reacția lor întrece orice imaginație

Gestul șocant al localnicilor, după ce un TIR plin de legume s-a răsturnat. Reacția lor întrece orice imaginație

GALERIE FOTO (2) Gestul șocant al localnicilor, după ce un TIR plin de legume s-a răsturnat. Reacția lor întrece orice imaginație

Un TIR plin cu legume s-a răsturnat pe DN56A, în zona Șimian- Calafat și a avut parte de pagube semnificative. Accidentul nu a mobilizat localnicii pentru a ajuta, având în vedere că era o situație dificilă, ci i-a determinat pe aceștia să își urmărească propriile interese. Mulți nu s-ar fi așteptat la așa ceva, iar reacția lor a fost una foarte șocantă.

Zeci de români și-au umplut sacoșele cu legume

Un accident neplăcut a avut loc în Șimian, pe un deal, unde un TIR plin cu marfă s-a răsturnat, după ce a intrat în coliziune cu un al autovehicul. Din fericire, nu au existat victime și persoanele implicate în lovitură sunt în afara oricărui pericol. Accidentul s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, dar TIR-ul a fost ridicat și repus pe roți abia marți, însă localnicii nu au stat deloc pe gânduri și și-au urmărit interesul până la sfârșit.

TIR-ul s-a răsturnat și toată marfa a fost pierdută, deși multe dintre legume, respectiv capia, erau în stare perfectă, numai bune de luat acasă. Zis și făcut pentru oamenii din zonă, care au mers la fața locului imediat ce au văzut cele întâmplate și și-au umplut sacoșele cu marfa abandonată pe marginea drumului.

Oamenii au umplut sacii și lăzile cu ardei capia, pe motiv că sunt săraci și acum a dat norocul peste ei. Nimeni nu s-a îngrămădit să ajute, să curețe pur și simplu zona, ci doar să își însușească marfa. Au rămas în urmă ambalaje, cutii, numeroase hârtii, fără ca măcar cineva să aibă în plan să le ducă de la fața locului.

„Oamenii nu au ce mânca acasă. Suntem oameni săraci, ce să facem. Adunăm şi noi doamnă, ca să trăim de azi pe mâine. Să mânănce copiii”, a mărturisit o femeie pentru observator.

În timp ce unii au mărturisit că vor folosi legumele la mâncare, pe motiv că oricum sunt destul de costisitoare în magazine, alții s-au mulțumit că au acum o hrană specială pentru animalele din curte.  Una dintre femeiele care au venit să facă piața într-o râpă se gândea serios să ia și fierul rămas în urma accidentului, dar nu știa cum ar putea să care ceva de dimensiuni atât de mari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: