Redactia.ro
Home » Știri » Gestul surprinzător făcut de un taximetrist care nu este de acord cu vaccinarea anti-COVID19. Ce afiș a lipit pe mașina sa

Gestul surprinzător făcut de un taximetrist care nu este de acord cu vaccinarea anti-COVID19. Ce afiș a lipit pe mașina sa

GALERIE FOTO (2) Gestul surprinzător făcut de un taximetrist care nu este de acord cu vaccinarea anti-COVID19

Gestul surprinzător făcut de un taximetrist care nu este de acord cu vaccinarea anti-COVID19. Sunt multe persoane care sunt împotriva imunizării, dar unii își exprimă acest sentiment într-un mod cât se poate de unic. Este și cazul unui șofer de taxi, care a făcut tot posibilul pentru a arătat că nu este de acord cu vaccinarea. Acesta a lipit un afiș pe mașina sa, care cel mai probabil, a stârnit hohote de râs.

Gestul surprinzător făcut de un taximetrist care nu este de acord cu vaccinarea anti-COVID19. Ce afiș a lipit pe mașina sa

Gestul surprinzător făcut de un taximetrist care nu este de acord cu vaccinarea anti-COVID19. Deși autoritățile încearcă să convingă românii să meargă să se vaccineze împotriva coronavirusului, unii dintre ei preferă să nu fie de acord cu acest lucru. Un taximetrist din Capitală nu crede nici în ruptul capului în această imunizare și a vrut să-și arate această opinie în cel mai special mod. Bărbatul a vrut să le arate oamenilor părerea sa care pare de neclintit, așa că a venit cu o idee unică de a le spune clienților săi că nu este de acord cu vaccinarea anti-COVID19. Taximetristul a scris pe o foaie următorul mesaj: „Acest taxi nu acceptă vaccinați” și l-a lipit pe geamul mașinii sale.

Afisul postat de taximetrist pe masina sa

Cel mai probabil, clienții s-au prăpădit de râs când au văzut mesajul bărbatului, dar există și persoane care sunt de acord cu taximetristul. Mesajul taximetristului a devenit viral în mediul online, unde oamenii au distribuit și s-au amuzat la vederea acestuia.

Cinci mituri legate de vaccintul anti-COVID19

Odată cu apariția vaccinului coronavirusului, au apărut diferite mituri și teorii ale consipirației pe rețelele de socializare, pe care unii dintre românii contra imunizării aleg să le adopte.

Președintele Centrului de Inovație în Medicină, a demontat cinci dintre cele mai răspândite mituri despre vaccinul anti-COVID19. Printre primele mituri despre vaccin se află zvonul conform căruia Anthony Fauci și Bill Gates folosesc virusul ca să profite de pe urma vaccinurilor. „Nici Fauci, nici Gates nu reprezinta entitati comerciale implicate pe piata vaccinurilor. Unul este expert intr-o institutie publica, celalalt are o activitate nonprofit prin Fundatia Gates. Pe baza activitatii celor doi de pana acum, mai degraba putem spune ca noi, ceilalti, am profitat de implicarea si leadership-ul dovedite in contextul pandemiei”, a explicat medicul Marius Geanta.

Vaccinul nu este sigur- Marius Geanta susține că vaccinurole anti-COVID19 ajung pe piața UE după ce sunt aprobate de Agenția Europeană a Medicamentului. „In evaluarea acestora, Agentia Europeana a Medicamentului va lua in considerare atat datele de eficacitate, cat si datele de siguranta, alaturi de datele despre asigurarea calitatii procesului de manufacturare post-aprobare. Din datele prezentate pana acum, vaccinurile au un profil de siguranta foarte bun, care ramane sa fie confirmat si de Agentia Europeana a Medicamentului”, a adaugat medicul”, a maispus acesta.

Vaccinul conține substanțe toxice cum ar fi mercurul. Potrivit acestuia, primele vaccinuri care au fost aprobate au fost produse printr-o tehnologie nouă, ARN mesager, care nu prezintă, în niciun caz, mercur. Și ultimul mit este „nu ma vaccinez pentru ca nu vreau sa fiu cobai„.Medicul a declarat că la momentul vaccinării masei mari de populație, deja milioane de oameni din toată lumea vor fi primit vaccinul, iar eficacitatea va putea fi evaluată la altă scară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: