Redactia.ro
Home » Știri » Gestul uluitor făcut de o tânără în parcarea unui mall din Sibiu. Nimeni nu ar fi crezut-o în stare, imaginile vorbesc de la sine. VIDEO

Gestul uluitor făcut de o tânără în parcarea unui mall din Sibiu. Nimeni nu ar fi crezut-o în stare, imaginile vorbesc de la sine. VIDEO

Imaginile zilei vin de la Sibiu, chiar din parcarea unui mall. O tânără a făcut un gest uluitor, iar dacă momentul nu ar fi fost filmat de un martor, poate nimeni nu ar fi crezut că s-a întâmplat în România, într-un an cu multe griji și încercări pentru toți.

Gestul uluitor făcut de o tânără în parcarea unui mall din Sibiu. Nimeni nu ar fi crezut-o

Totul s-a întâmplat în parcarea unui mall din Șelimbăr, județul Sibiu. O tânără a fost martora unei realități dure, însă în fața căreia nu a putut să rămână indiferentă. A văzut un copil la cerşit desculţ, deși afară era frig de crapău și pietrele. Micuțul avea în picioare doar niște papuci. Era cu mama lui, și ea în haine prin care bătea vântul.

Tânăra s-a apropiat de copilul și mama lui, iar fără să stea pe gânduri s-a descălțat în mijlocul parcării. Fata și-a scos șosetele ei și i le-a întins mamei pentru a-l încălța cu ele pe micuțul cu picioarele înghețate.

În acel moment, mama copilului le-a primit cu mare recunoștință. În următoarele clipe, i-a pus fiului în picioare șosetele tinerei, pentru a-l mai proteja un pic de frigul de afară.

Momentul uluitor, filmat de un martor. VIDEO

Acest moment poate nu ar fi fost la fel de credibil pentru noi, mai ales în vremurile grele pe care le trăim, dacă doar ar fi fost povestit în aceste rânduri. Însă un martor a filmat totul, iar imaginile emoţionante au ajuns la presa locală.

Martorul a surprins tot momentul emoționant cu telefonul său, în timp ce aștepta într-o mașină alăturată. Imaginile vorbesc de la sine.

Gestul făcut de tânără în parcarea mall-ului din Sibiu a devenit demn de admirația și mândria tuturor din zonă. Însă nu doar atât, imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, așa că tânăra a devenit un exemplu bun pentru toți românii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: