Redactia.ro
Home » Știri » Gestul unei stewardesse a impresionat până la lacrimi un pasager : „WizzAir, te iert pentru toate întârzierile!” „Îngerul” se numește Gabriela Roșu

Gestul unei stewardesse a impresionat până la lacrimi un pasager : „WizzAir, te iert pentru toate întârzierile!” „Îngerul” se numește Gabriela Roșu

Gestul unei stewardesse a impresionat până la lacrimi un pasager : „WizzAir, te iert pentru toate întârzierile!” „Îngerul” se numește Gabriela Roșu

Un bărbat care se afla la bordul unui avion WizzAir care zbura pe ruta Birmingham-Bucureşti a fost impresionat până la lacrimi de gestul frumos făcut de o însoţitoare de zbor a companiei. Femeia se numește Gabriela Roșu și a reușit nu doar să impresioneze pe cei aflați la bordul aeronavei, ci și o țară întreagă.

Bărbatul care a surprins gestul femeii a povestit totul pe facebook. Acesta chiar s-a și pozat cu tânăra, pe nume Gabriela Roșu.

„Pe rândul 37A stă o doamnă de vârsta a treia, care privea cum oamenii îşi cumpărau sandwich-uri şi altele. La un moment dat se ridică, merge în spate (eu în general stau pe ultimul loc). Timidă, întreabă cât costă un sandwich. I se răspunde că 4€ şi se întoarce la locul ei şi se caută prin buzunare”, a scris bărbatul.

La scurt timp după aceea, o stewardesă zâmbitoare s-a apropiat de femeia mai în vârstă şi i-a oferit un sandviş. Nu era un produs din oferta companiei ci, cel mai probabil, propriul pachet al însoţitoarei de zbor, care se numeşte Gabriela Roşu.

Citește și: Angelina Jolie a devenit editor al unei publicații celebre. Ce teme dezbate actrița

„La scurt timp, acest înger se întoarce din spate cu un sandwich (diferit de cele vândute, probabil sandwich-ul personal). Ea îl întinde doamnei cu un zâmbet molipsitor. La două minute distanţă îi aduce şi un pahar de apă. Am întâlnit la viaţa mea multe vedete (cântăreţi, actori, fotbalişti), însă niciodată nu am cerut să fac poză cu vreunul. WizzAir, te iert pentru toate întârzierile!”, a mai scris Marius Simionică, care a rugat-o pe Gabriela Roşu să îşi facă un selfie împreună.

Ziarul Gândul i-a luat un interviu Gabrielei Roșu în urma întâmplării, ar acestea sunt câteva dintre întrebările la care stewardessa a răspuns

Gândul: Ce s-a întâmplat în primele 24 de ore după ce povestea s-a viralizat?

Gabriela Roşu: A doua zi după ce m-am trezit am văzut un mesaj pe Facebook de la o prietenă care a văzut postarea domnului respectiv. M-a impresionat ceea ce a scris şi nu mă aşteptam ca un gest atât de mic să aibă un impact atât de mare asupra cuiva. I-am scris şi i-am mulţumit pentru cuvintele frumoase. Apoi a început totul. Îmi scriau oameni, pe care nu îi cunosc, ca să mă felicite pentru gestul pe care l-am făcut. Am fost uimită cum un gest normal, pe care oricine, care poate, ar trebui să îl facă, a ajuns să fie apreciat de o ţară întreagă. Sunt fericită că am putut să ajut un om. Aş face-o oricând, dar sunt sigură că există multe persoane care fac asta. Să fim buni nu costă nimic!

Gândul: Compania pentru care lucraţi a aflat de gestul dumneavoastră? V-a transmis ceva?

Gabriela Roşu: Da, compania a aflat. Colegii m-au felicitat. A apărul articolul şi pe grupul companiei. La urma urmei, job-ul nostru ca însoţitori de zbor nu este doar să ducem pasagerii din punctul A în punctul B. Noi trebuie uneori să le înţelegem şi nevoile. Avem de-a face cu fel de fel de oameni şi mi se pare normal să încercăm, pe cât posibil, să îi ajutăm. Eu sunt fericită că acest job îmi oferă posibilitatea de a cunoaşte atât de mulţi oameni, să le cunosc nevoile şi să încerc să îi ajut.

Citește mai departe interviul cu Gabriela Roșu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: