Redactia.ro
Home » Monden » Gesturi de „cartier”! Ce a făcut Horia Brenciu pe terenul de tenis

Gesturi de „cartier”! Ce a făcut Horia Brenciu pe terenul de tenis

GALERIE FOTO (5) Horia Brenciu, gest inedit

Horia Brenciu a fost surprins într-o ipostază complet diferită. Deși este adeptul omului clasic și manierat în videoclipurile sale, se pare că artistul a uitat de aceste lucruri și a ales să se folosească câteva gesturi de cartier.

Gesturi de „cartier”! Ce a făcut Horia Brenciu pe terenul de tenis

Toate lumea știe că artistul și omul de televiziune Horia Brenciu este o persoană plină de energie și umor atunci când apare în fața camerelor. Cu toate astea, artistul a fost surpris de paparazzi Spynews.ro în toiul unui meci de tenis. Îmbrăcat în pantaloni scurți, tricou cu mânecă scurtă și pantofi sport, Horia Brenciu și-a intrat în rol și a jucat ca un adevărat profesionist.

Ca de fiecare dată, Horia s-a implicat trup și suflet, jucând fără pauze. Ei bine, la un moment dat, acesta s-a lăsat purtat de adrelina meciului și a făcut un gest necugetat. Artistul a scuipat pe teren de câteva ori, probabil agitat fiind din cauza jocului. La scurt timp, a văzut pe cineva care desfăcea o ciocolată, și imediat s-a dus și luat o bucățică, încă o bucățică, până s-a decis să o ia pe toată.

Asta nu e tot! Cântărețul și-a luat o sticlă de apă, după care a aruncat-o terminată pe jos, lângă bănci. Cu siguranță, adrenalina jocului a fost de vină! Pentru a vedea întreaga filmare, intrați AICI.

Horia Brenciu, dezvăluiri emoționante din timpul copilăriei

Juratul de la „Masked Singer” a vorbit în emisiunea „Vorbește lumea” despre momentele din timpul copilăriei sale și despre perioada în și-a pierdut mama. Deși acum are o viață fericită, copilăria acestuia nu a fost tocmai roz.

Cred că puţină lume ştie lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani şi fratele meu 10. Brusc, eu şi tata am simţit că trebuie să reglăm anumite îndatoriri pe care le avea mama. Tata s-a ocupat cât a putut de educaţie şi el era bucătarul în casă. (…) La Braşov, nu numai că nu se găsea nimic (de mâncare) şi cozile erau de la 2-3-4 dimineaţa, dar se mai şi stingea lumina’, a spus Horia.

Horia Brenciu este căsătorit cu Alice Dumitrescu, cu care are patru copii, două fete din prima căsnicie a soției sale, o fetiță, rodul iubirii celor doi și un băiețel, pe care l-au adoptat imediat după naștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: