Redactia.ro
Home » Monden » Geta Sterp a dat vestea cea mare, la scurt timp după ce s-a măritat. Nimeni nu se aștepta: „Am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta” VIDEO

Geta Sterp a dat vestea cea mare, la scurt timp după ce s-a măritat. Nimeni nu se aștepta: „Am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta” VIDEO

Getuța Sterp le-a împărtășit urmăritorilor ei de pe rețelele sociale o mare veste! Iată cât de bucuroasă este mezina familiei Sterp!

Geta Sterp: „Am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta”

După ce a spus marele „DA!” alături de partenerul său de viață, Sebastian Crăciunescu, Getuța era convinsă că nu va mai avea timp să meargă printre oi, pe colinele pe care se plimba zi de zi cu ele. Iată că momentul a venit, iar mezina familiei Sterp și-a revăzut turma de oi, moment în care tânăra nu s-a abținut să-și împărtășească bucuria cu urmăritorii ei din mediul online. Aceasta a povestit că ea și soțul ei au alte planuri, iar ea este nevoită să lase această viață simplă în spate, deși îi face o deosebită plăcere să muncească la ferma familiei ei. Acum Getuța se responsabilizează la firma familiei lui Sebastian. Cu toate acestea, Getuței îi venea să plângă de bucurie la dulcea revedere cu turma de oi:

„Probabil vă era dor de un astfel de vlog, uitați pe unde sunt. Mă duc cu el (n. red. Liviu, mâna dreaptă a familiei Sterp la treburile gospodărești) până la oi, că trebuie să luăm două oi să facem sloi (n. red. un fel de mâncare) și am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta, că mă duc la oi și să știți că încă avem oi și o să mai avem.(…) Am zis să vă arăt și vouă cât de frumoasă e viața asta, te încarci cumva pozitiv”, a spus Geta Sterp în ultimul vlog postat pe internet.

Ce face acum fiica mamei Geta după ce a renunțat la oi

Getuța și-a luat viața în piept de când s-a căsătorit, iar acum dă dovadă de maximă responsabilitatea la firma deținută de familia soțului ei, Sebastian. Soacra ei a învățat-o să folosească calculatorul, iar acum se ocupă de facturi, acte și tot ce i se solicită. Soțul ei spune pe fundal că se descurcă foarte bine. Getuța mai explică în cadrul aceluiași videoclip că viața la țară este preferata ei, însă a rămas surprinsă să-i placă să lucreze și la calculator.

Ce se întâmplă cu turma de oi a Getei Sterp

Mama Geta a explicat ce se va întâmpla cu turma de oi pe care Geta Sterp o avea în grijă. După ce tânăra s-a căsătorit și s-a mutat cu Sebastian, soțul ei, mulți au fost cei care s-au întrebat ce se va întâmpla cu oile.  Iată că mama Geta a făcut lumină!

„Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii. Când o să aibă copii cred că lasă tot baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal, când ai copii mici să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni. Mama e sfântă! Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută. Noi suntem la 10 kilometri depărtare, vă dați seama că noi de ajutăm unii pe alții că dacă era să se mărite la 120 de kilometri da, era gata, dar fiind aici în ușa casei mereu vine cu tot cu Sebi„, a ținut să spună mama Geta, pentru wowbiz.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: