Redactia.ro
Home » Homepage » Gheorghe Dincă a dat primul interviu, din pușcărie, acuzat de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Ce mărturii a făcut

Gheorghe Dincă a dat primul interviu, din pușcărie, acuzat de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Ce mărturii a făcut

Gheorghe Dincă a dat primul interviu, din pușcărie, acuzat de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Ce mărturii a făcut

Gheorghe Dincă, supranumit și „monstrul de la Caracal”, ajuns în închisoare acuzat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a acordat un interviu în premieră națională. Iată ce susține bărbatul de 69 de ani, care ar fi trebuit astăzi să își afle verdictul final în dosar.

Gheorghe Dincă a dat primul interviu, din pușcărie, acuzat de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu

Gheorghe Dincă (69 de ani) e principalul inculpat în dosarul Caracal, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat, profanarea de cadavre. El se află în acest moment în Penitenciarul Craiova, unde personalul închisorii nu i-ar respecta drepturile, după cum chiar el susține, conform Gândul. Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă precizează că acest lucru li se întâmplă și altor deținuți.

Astăzi, 12 august 2022, ar fi trebuit să se dea verdictul final în dosarul Caracal, însă magistratul care se ocupă de caz se află în concediu de odihnă, care ar putea fi prelungit de unul medical deoarece magistratul are și câteva probleme de sănătate. Astfel, pronunțarea a fost amânată pentru alt termen, a scris Capital.ro.

Gheorghe Dincă e acuzat de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019, iar o zi mai târziu ea a reușit să sune la 112. Autoritățile au intervenit 19 ore mai târziu, în 26 iulie, când Alexandra nu a mai fost găsită, iar anchetatorii au presupus că fata a fost incinerată complet într-un butoi pentru topit smoală.

Gheorghe Dincă a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gândul și a fost împărțit în două părți. În prima parte, el vorbește despre modul în care a decurs ancheta și cum ar fi fost forțat să-și recunoască faptele, urmând ca, în cea de-a doua parte, au scris jurnaliștii, să spună varianta lui despre dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, conform sursei menționate.

Gheorghe Dincă susține că a fost bătut crunt de mascați

În prima parte a interviului Gândul, Gheorghe Dincă spune că nu a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, fata de doar 15 ani, și descrie o serie de presupuse torturi la care ar fi fost supus pentru a recunoaște atât uciderea Alexandrei, cât și pe cea a Luizei Melencu, despre care se presupune că ar fi fost răpită, violată și omorâtă de el în același mod ca Alexandra Măceșanu.

Așadar, Gheorghe Dincă are propriul lui punct de vedere. În dimineața zilei de 26 iulie 2019, el ar fi fost bătut crunt de mascații veniți de la Slatina, iar apoi, pentru a fi determinat să recunoască, ar fi fost amenințat cu moartea, ars cu bricheta și chiar chinuit cu patentul. În acest context, deținutul afirmă că și-a recunoscut crimele sub tortură, a scris Gândul.

Mai mult, el susține și faptul că angajații Arestului Central al Poliției Capitalei au încercat să-l omoare de două ori, prin otrăvire, iar într-una dintre situații abia a reușit să scape cu viață.

Gheorghe Dincă a dat primul interviu, din pușcărie, acuzat de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Ce mărturii a făcut
Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: