Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă a spus adevărul după 3 ani. Ce le-ar fi făcut, de fapt, Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu

Gheorghe Dincă a spus adevărul după 3 ani. Ce le-ar fi făcut, de fapt, Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu

GALERIE FOTO (2) Gheorghe Dincă a spus adevărul după 3 ani.

Gheorghe Dincă a spus adevărul după 3 ani. Continuă procesul în cazul celor două tinere dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Gheorghe Dincu, principalul suspect se află în proces cu familiile celor două fete. Bărbatul a făcut dezvăluiri șocante despre Alexandra și Luiza.

Gheorghe Dincă a spus adevărul după 3 ani. Ce le-ar fi făcut, de fapt, Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu

Gheorghe Dincă, bărbatul în vârstă de 60 de ani din Caracal, a vorbit în fața magistraților despre ceea ce s-a întâmplat în 2019. Cazul celor două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a zguduit o țară întreagă. Suspectul le-a spus magistraților că a întreținut relații sexuale cu cele două fete, dar nu le-a obligat, ci ele ar fi făcut-o de bună voie. Potrivit Cancan.ro, mama și bunicul Luizei Melencu, dar și mama Alexandrei Măceanu au fost amendați cu 500 de lei fiindcă ar fi deranjat ședința. Afirmațiile făcute de Gheorghe Dincă le-a determinat pe mamele fetelor săr izbucnească în fața instanței.

Marți, 31 mai, a avut loc un nou termen în dosarul Caracal, la Tribunalul Olt, iar totul a luat o întorsătură neașteptată. Părinții Alexandrei Măceșanu au solicitat magistraților să schimbe încadrarea juridică a faptei lui Gheorghe Dincă. Înainte de a intra în sala de judecată, Aurel Moldovan a dezvăluit că, de fapt, Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu, așa cum cred anchetatorii. Acesta a cerut refacerea rapoartelor de expertiză. El susține că suspectul nu avea cum să-i ardă trupul fetei în butoi, iar specialiștii nu au putut stabili cu certitudine că oasele și rămășițele găsite de anchetatori în curtea lui Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu.

Urmează să punem în discuție cererea de refacere a rapoartelor de expertize și să vedem ce alte noi probe dacă instanța de judecată va fi de acord să mai încuviințeze.

(…)Voi cere schimbarea încadrării juridice, având în vedere că, din punctul meu de vedere, Alexandra nu este decedată, Dincă nu a omorât-o, nu a ars-o în acel butoi și, ca atare, pe latură civilă voi solicita și anularea actului constatator de deces.(…)Sub nicio formă nu s-a demonstrat, mai ales din expertiza ştiinţifică, că toate materialele folosite de Dincă în acel butoi putea conduce la o temperatură de 800 de grade sau 1.500 de grade, în vederea arderii unui cadavru. Mai mult decât atât, nu s-au comunicat şi nu s-a precizat care e vechimea oaselor găsite în incinta acelui butoi şi nu ştim exact ce provenienţă au acestea”, a spus avocatul familiei Măcășanu, Aurel Moldovan.

Alexandra si Luiza

Avocata familiei Melencu nu este de acord cu această cerere

Carmen Obîrșanu, cea care îi reprezintă în instanță pe părinții Luizei Melencu, cea care ar fi fost, de fapt, prima victimă a lui Dincă, spune că cererea făcută de avocatul celeilalte familii nu are logică.

„Cum poți să ceri schimbarea încadrării juridice și achitarea pentru omor, dar profanare de cadavre să rămână. Este imposibil. Pe de altă parte, cum poți să ceri tu, ca avocat al părții vătămate, achitarea pentru omor, schimbarea încadrării juridice, în condițiile în care de ani de zile nu ceri, nu contești certificatul constatator de deces”, a declarat Carmen Obîrşanu, avocata familiei Melencu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: