Redactia.ro
Home » Homepage » Gheorghe Dincă le-a făcut dezvăluiri uluitoare colegilor de celulă

Gheorghe Dincă le-a făcut dezvăluiri uluitoare colegilor de celulă

Gheorghe Dincă le-a făcut dezvăluiri uluitoare colegilor de celulă

Cazul Caracal pare că nu se mai încheie. Deși criminalul și-a recunoscut faptele, anchetatorii n-au putut stabili dacă acestea s-au întâmplat așa cum a povestit inculpatul. Mai nou, presa autohtonă a aflat că Gheorghe Dincă le-a făcut dezvăluiri uluitoare colegilor de celulă.

Gheorghe Dincă se află în penitenciar

Odată încheiate perchezițiile la casa din Caracal, inculpatul a fost dus în penitenciar. Acolo, el împarte celula cu alți deținuți, vizavi de care s-a arătat foarte deschis. Acesta le-ar fi povestit colegilor de cameră mai multe detalii care ar putea ajuta ancheta.

Jurnalistul Ovidiu Zară a intrat în posesia unor mărturii de-a dreptul uluitoare. El a dezvăluit că Dincă are dublă personalitate, și că-n fața autorităților arată una, în timp ce-n fața altor deținuți se comportă total diferit.

Gheorghe Dincă le-a făcut dezvăluiri uluitoare colegilor de celulă

Aparent, Gheorghe Dincă a povestit detalii ce țin de crimele comise. El le-ar fi spus altor deținuți că flăcările în urma incinerării unui corp sunt uriașe. „S-a confesat spunând: Băi, băieți, când arzi un cadavru flăcările sunt de doi metri, sunt niște flăcări foarte mari. Dacă ceea ce spune Dincă este adevărat, coroborăm cu ceea ce am constatat la fața locului pe teren. Am întrebat atât vecinul din stânga și din dreapta în momentul în care am fost la Caracal. Nimeni nu a sesizat niciun dram de fum, deși foarte mulți jurnalițti au spus că a fost fum. Asta mă duce la ideea că Gheorghe Dincă fabulează”, a declarat Ovidiu Zară.

Ancheta încă e în desfășurare

Amintim că ancheta crimelor din Caracal e în curs. Până acum, s-a stabilit că osemintele din butoi aparțin unei persoane de sex feminin, dar că nu sunt aceleași cu cele găsite în lizieră. Nu s-a stabilit, însă, cu certitudine dacă ultimele găsite aparțin Luizei Melencu.

Citește și Gestul lui Gheorghe Dincă vizavi de avocatul lui la audieri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: