Redactia.ro
Home » Homepage » Gheorghe Dincă, tratat „regeşte” în arest. Are TV în celulă şi ştie tot ce se vorbeşte despre cazul Caracal

Gheorghe Dincă, tratat „regeşte” în arest. Are TV în celulă şi ştie tot ce se vorbeşte despre cazul Caracal

Gheorghe Dincă se află în aceste momente în arestul IPJ Olt, unde stă într-o celulă dotată cu televizor.

Ucigaşul de la Caracal s-a plâns ieri de tartamentul la care este „supus” de autorităţi: bea apă caldă, plus că este folosit la căutări până la epuizare.

Totuşi, viaţa bărbatului de 66 de ani nu este atât de rea pe cât ar merita. Surse din anchetă subliniază condiţiile foarte bune de care acesta se bucură în arestul de la IPJ Olt, unde împarte celula cu un singur deţinut. Gheorghe Dincă are televizor în celulă şi este la curent cu ceea ce se dezbate în presă în legătură cu faptele sale. Surse din anchetă spun că se bucură de condiţii mult mai bune decât în majoritatea penitenciarelor din ţară.

Citiţi şi:

Raed Arafat a anunţat cele 14 măsuri luate în privinţa sistemului 112, ca urmare a cazului Caracal

Avocatul lui Gheorghe Dincă mai spune, preluat de antena3.ro, că acesta cooperează cu anchetatorii, dar recunoaşte că este posibil ca în anumite momente să îi fi minţit.

Avocatul Tonel Pop a anunţat miercuri că anchetatorii au găsit un al patrulea telefon, de pe care Gheorghe Dincă a sunat familia Luizei, după dispariţia fetei.

Informaticienii desfăşoară la faţa locului expertiza informatică. A fost găsit şi se expertizează, respectiv se copiază datele, dintr-un alt telefon ce aparţine lui Dincă. Al patrulea telefon. Este vorba despre un telefon şi o cartelă pe care Dincă le-a folosit în momentul în care a sunat familia Luizei. Organele au reuşit să depisteze acest telefon la o familie. Se descarcă datele şi de pe acest mediu de stocare„, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: