Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Gheorghiu se căsătorește. Cine sunt nașii artistului

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește. Cine sunt nașii artistului

GALERIE FOTO (5) Gheorghe Gheorghiu se căsătorește.

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește. Marele artist se pregătește de cel mai mare eveniment din viața lui. La 67 de ani, Gheorghe Gheorghiu se va căsători cu partenera sa peste câteva luni, având 1.000 de invitați. Cine sunt părinții spirituali?

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește. Cine sunt nașii artistului

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește. Artistul a anunțat la sfârșitul anului trecut că a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Gabriela Băncescu. Timpul a trecut iar evenimentul mult așteptat se apropie cu pași repezi. Gheorghe Gheorghiu se pregătește să se însoare la 67 de ani. ”Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani”, a spus Ghorghe Gheorghiu la Antena Stars.

Spre surprinderea tuturor, nunta va avea loc la New York, în stil complet românesc. Alături de ei vor fi invitații 1.000 de persoane, iar printre aceștia se numără mulți artiști din muzica românească, dar și apropiați care stau deja în America. Artistul a declarat că are emoții mari, pentru că nu este obișnuit cu astfel de evenimente speciale. ”Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tâmbălău ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, a mai spus Gheorghe Gheorghiu.

Referitor la vestimentația pe care o va purta în ziua nunții, artistul a spus că nu este adeptul costumelor, preferând o ținută sport.”Nu prea sunt eu cu costumele și cravată și de astea, eu sunt mai pe genul sport”, a mai spus acesta. Nașii celor doi îndragostiți vor fi Maria Dragomiroiu și soțul acesteia.

Cum a avut loc cererea în căsătorie

Când toată lumea credea că artistul va rămâne în continuare burlac, iată că Gheorghe Gheorghiu a dat bomba. Artistul și iubita lui se cunosc de mai bine de 30 de ani, iar pe parcurs și-au dat seama că sunt suflete pereche.

Gheorghe si Gabriela

Așadar, cântărețul și-a luat inima în dinți, iar în seara Ajunului de Crăciun, în timp ce desfăcea cadourile cu iubita sa, dar și cu câțiva prieteni, Gheorghe Gheorghiu a decis să-i pună marea întreba iubitei sale. ”A fost un moment rapid, tocmai ne-am dus la bradul de iarnă, am făcut Crăciunul în Orlando și ne duceam să defacem cadourile și atunci mi-a venit ideea. Am fost foarte emoționant, aoleu cât mi-a trebuit să scot inelul din buzunar! Și am zis, <<stați puțin, am o problemă.>>. Am scos inelul i l-am pus, ea nu s-a așteptat! S-a emoționant atât de tare încât abia am oprit-o din plâns”, a spus Gheorghe Gheorghiu. Despre aleasa inimii lui, Gabriela a mai fost căsătorită și are doi copii, iar în ceea ce-i privește cariera, viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu deține un restaurant în New York.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: