Redactia.ro
Home » Sport » Gheorghe Mulțescu: “Mă opresc aici!”! Dusan Uhrin vine la Dinamo

Gheorghe Mulțescu: “Mă opresc aici!”! Dusan Uhrin vine la Dinamo

Gheorghe Mulțescu, Gheorghe Mulțescu demisie, dusan uhrin, Dinamo

Gheorghe Mulțescu s-a săturat de situația de la Dinamo și și-a anunțat demisia, după meciul cu Astra din Cupa României. Noul antrenor va fi Dusan Uhrin. Cehul era liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș.

Gheorghe Mulțescu era la al 5-lea mandat pe banca dinamoviștilor. De această dată a renunțat la funcție după mai puțin de o lună de la instalare. De când a revenit la echipă, tehnicianul a pierdut toate meciurile. Trei în Liga 1 și unul în Cupa României.
Antrenorul și-a anunțat demisia după ce Dinamo a pierdut, scor 0-1 meciul cu Astra, din semifinalele Cupei României. Mulțescu a spus că a luat această decizie din cauza rezultatelor slabe.

„Nu mă întrebați de jocul de vineri pentru că nu voi mai fi aici! O să îmi depun demisia pe cale amiabilă! Nu mai există nicio șansă să mă răzgândesc. E un cumul de factori. Mă opresc aici! Nu i-am anunțat pe jucători încă. Vă anunț acum pe dumneavoastră! De mâine nu voi mai fi antrenorul lui Dinamo. Voiam să îmi dau demisia de la meciul trecut, dar nu voiam să fac valuri pentru acest meci. Jucătorii aveau nevoie de liniște”, a spus antrenorul după meciul cu Astra.

Dusan Uhrin încearcă să-i salveze pe “câini”

Dusan Uhrin jr. a acceptat oferta și îi va pregăti din nou pe dinamoviști. Cehul a mai avut un mandat în perioada august 2019 – martie 2020. 26 de meciuri a strâns Uhrin la Dinamo, înregistrând 12 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri.
Tehnicianul de 53 este la București și va semna un contract pe un an și 3 luni cu Dinamo. Din staff-ul său vor face parte Dragoș Picu, antrenor cu portarii, și Denis Kavan, preparator fizic.
Dusan Uhrin jr le-a mai pregătit în România pe CFR Cluj, Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș.

“Cred că mai sunt șanse de salvarea și cred că mai sunt antrenori care ar vrea să preia echipa”, a spus Gigi Mulțescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: