Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Turda, dezamăgit de artiștii de muzică populară. Interpretul i-a pus pe toți la zid. N-au scăpat nici cei mai tineri

Gheorghe Turda, dezamăgit de artiștii de muzică populară. Interpretul i-a pus pe toți la zid. N-au scăpat nici cei mai tineri

Gheorghe Turda

Gheorghe Turda are mulți prieteni în industria muzicii populare, dar, mai nou, se pare că și-a făcut și mulți dușmani. 

Totul după ce artistul le-a reproșat că nu-i poartă respectul cuvenit, după ce el i-a ajutat pe unii dintre ei.

Pretinde că a împărțit și funcții

Gheorghe Turda are 75 de ani și o carieră de lungă durată în muzica populară, dar și în Ministerul de Interne, motiv pentru care cunoaște multe nume celebru, importante ori cu funcții sus puse.

Le-a fost alături cu sufletul, i-a susținut prin vorbe și spune chiar că, unora dintre ei, le-a dat și funcții bine puse în minister.

Am fost trădat de foști colegi de ai mei. În materie de artiști, mai puțini artiști unii, care m-au trădat din punct de vedere al caracterului, m-ați înțeles?

Unora le-am dat și funcții, și multe, și grade în Ministerul Interne, iar pe urmă m-au trădat. Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, m-au dezamăgit total! Eee… uneori, da (n.r. a durut trădarea), pentru că eu am investit din punct de vedere sufletește, am suferit că m-au trădat”, a spus Gheorghe Turda, la un post de televiziune.

N-are o părere bună despre noua generație 

Gheorghe Turda nu a vorbit numai despre artiștii care fac parte din generația sa și care, susține el, nu l-au respectat. Folcloristul și-a îndreptat atenția și către tinerii care vin din urmă, despre care nu are o părere prea bună.

Nu sunt pregătiți pentru viață, nu au repertoriu, nu au un bagaj care să exprime din punct de vedere muzical și cultură… 

Să ne respecte! Tinerii din generația mai tânără decât noi nu au un bagaj de pregătire din punct de vedere muzical, artistic și caracterial”, a spus interpretul de muzică populară.

Turda a rememorat și vremurile în care a pornit de jos, fiind atât de sărac încât nu avea nici palton, după cum el spunea.

Însă a ajuns să adune o avere impresionantă și să ia banii de pe scenă cu mătura și fărașul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: