Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu, schimb acid de replici. Ce a putut să spună artistul despre colega sa

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu, schimb acid de replici. Ce a putut să spună artistul despre colega sa

elena merisoreanu si gheorghe turda

Gheorghe Turda se află în centrul unor noi controverse după ce a făcut afirmații deloc prietenoase la adresa colegei sale de breaslă, Elena Merișoreanu. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit o replică pe măsură.

Gheorghe Turda a reușit să o supere pe Elena Merișoreanu

În ultima perioadă, Gheorghe Turda pare să fie dornic de a apărea în emisiunile televizate. De această dată, Gheorghe Turda a făcut afirmații despre Elena Merișoreanu, colega sa de breaslă și fostă iubită din tinerețe. Gheorghe Turda a declarat că relația dintre el și Elena nu a funcționat pentru că aceasta avea mici probleme care țin de fidelitate.

Elena Merișoreanu e colega mea și am încheiat! Mi-a fost drăguță, iubită! Nu s-a legat pentru că ea era nehotărâtă. A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am să-i dau replici, că nu am de ce, dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul”, a declarat Gheorghe Turda.

Replica Elenei Merișoreanu nu a întârziat să apară

Vorbele lui Gheorghe Turda au revoltat-o nespus pe Elena Merișoreanu, care a declarat că pur și simplu nu-l mai recunoaște pe artist și nu înțelege de ce face asemenea declarații.

„Are ceva foarte grav la cap Turda. Dacă a avut el tupeul să ne spună nouă: tăceți dracu din gură, babelor! Pai el e tânăr, ce să spun?! Că are tot 75 de ani ca și mine. Am cunoscut cândva un Gheorghe Turda, acum nu-l mai recunosc deloc. Pe mine când ma latră un cățel, nu mă uit, mă uit când mă latră un dulău. Nu-l mai duce capul, asta e!”, a declarat Elena Merișoreanu.

Gheorghe Turda iubește din nou

Gheorghe Turda este trecut de prima tinerețe, dar încă mai crede în iubire și în conceptul de suflet-pereche. Artistul de muzică populară a dezvăluit că, în ciuda dezamăgirilor amoroase pe care le-a suferit, el nu abandonează gândul de a-și găsi femeie alături de care să-și trăiască restul zilelor. Se pare că Gheorghe Turda are o nouă iubită a cărei identitate nu dorește, încă, să o dezvăluie.

Artistul a dezvăluit că este foarte curtat de fane si de alte femei. Uneori dă curs invitațiilor pe care le primește, însă recunoaște că, în ultima perioadă, a devenit foarte selectiv și nu alocă timpul oricărei persoane.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: