Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Turda merge până la capătul lumii pentru femeia pe care a iubit-o în tinerețe: «Am multă dragoste de oferit»

Gheorghe Turda merge până la capătul lumii pentru femeia pe care a iubit-o în tinerețe: «Am multă dragoste de oferit»

gheorghe turda

Gheorghe Turda, în vârstă de 75 de ani, este un romantic incurabil și este dispus să facă mari sacrificii în numele iubirii. Iată că artistul este dispus să plece din România pentru a fi alături de femeia pe care a iubit-o cu decenii în urmă. Detaliile le-a dezvăluit chiar el!

Gheorghe Turda va călători mii de kilometri ca să se reîntâlnească cu marea iubire din tinerețe

Gheorghe Turda conștientizează că dragostea nu este influențată de vârstă, distanță sau profesie. După experiențele sale tumultuoase în relații anterioare, interpretul de muzică populară este pregătit să înceapă de la zero.

Chiar dacă a fost trădat, mințit și înșelat, Gheorghe Turda nu și-a pierdut speranța. El păstrează încrederea în dragoste și este dispus să călătorească până la capătul lumii pentru a o găsi. Drept dovadă va călători mii de kilometri pentru a fi alături de femeia cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu decenii în urmă.

„Peste două săptămâni plec în Germania, am trei concerte la Nürnberg, împreună cu finii mei, cu Dan Helciug, și vor cânta și ei. Urmează apoi să plec la Paris și apoi îmi voi face o vacanță în Grecia.

Apoi voi merge și în America, în Canada, voi umbla mult. Ar fi trebuit să merg mai des că acolo sunt prietenii mei. Acolo locuiește și fosta mea iubită și vreau să stau mai mult. Acum, depinde cât voi putea să stau. Eu și fosta mea iubită suntem în relații foarte bune”, a declarat Gheorghe Turda, conform Fanatik. 

Gheorghe Turda susține că în ultimii doi ani a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, însă declară că acum se simte mult mai bine și este gata să înfrunte orice obstacol pe care viața i-l va scoate în cale.

„Sunt un om bun și am multă dragoste de oferit. Cea mai mare liniște a mea din această perioadă este că mi-am revenit. Doi ani nu am putut să-mi găsesc locul, dar am reușit într-un final să mă echilibrez. Acum iau din viață ce mi se cuvine, dar încă cu luptă”, a povestit artistul, potrivit sursei menționate anterior.

Ce pensie are Gheorghe Turda

După 55 de ani petrecuți pe scenă, Gheorghe Turda are un trai mai mult decât confortabil din punct de vedere financiar. Iar asta i-a intrigat pe mulți, dat fiind faptul că suma lunară pe care o primește artistul dreptul pensie nu e deloc de neglijat.

Mai precis, Gheorghe Turda încasează lună de lună suma de 9.000 de lei. Atsa pentru că mai bine de jumătate de secol a făcut parte din Ansamblurile Rapsodia Română și Ciocârșia, iar în cadrul celui din urmă a deținut funcția de director. Totodată, artistul a fost șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne timp de mai mulți ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: