Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Visu este internat în spital. Ce a pățit și cum se simte actorul

Gheorghe Visu este internat în spital. Ce a pățit și cum se simte actorul

GALERIE FOTO (7) Gheorghe Visu este internat în spital

Marele actor Gheorghe Visu a fost internat la Spitalul Matei Balș din București. Cel care l-a interpretat pe State în telenovela ”Inimă de Țigan” și-a anunțat fanii că trece prin momente delicate, fiind internat în spital.

Gheorghe Visu este internat în spital. Ce a pățit actorul și cum se simte

Gheorghe Visu a fost internat la Spitalul Matei Balș din Capitală, fiind conectat la aparate de oxigen. Marele actor și-a îngrijorat fanii după ce a făcut o postare pe Facebook. „Cârlan bătrân atașat la perete…îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea, a fost mesajul actorului.Cu toate astea, cel care l-a interpretat pe State în telenovela”Inimă de Țigan”, nu a făcut nicio declarație și nici apropiații acestuia nu au oferit mai multe detalii. Conform DCNnews.ro, întrebată dacă știe ce se întâmplă cu prietenul și colegul său, Gheorghe Visu, Carmen Tănase a spus că a văzut postarea pe rețelele de socialziare, dar a explicat că acesta are probleme pulmonare. „Nu ştiu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înţeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi şi mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Şi voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute„, a declarat Carmen Tănase. Actrița susține că Gheorghe Visu s-ar referi la faptul că ar fi infectat cu coronavirus. După ce a postat mesajul, fanii săi i-au transmis urări de sănătate, iar printre aceștia se numără și coelgii de breaslă, Vlad Rădescu, Crenguța Hariton, Andreea Gramoșteanu și Mihaela Teleoacă.

Gheorghe Visu, mesaj ingrijorator

Gheorghe Visu are probleme de sănătate

În 2009, îndrăgitul actor Gheorghe Visu a fost internat la spital, după ce a fost diagnosticat cu pneumotorax, o boală patologică care constă în acumularea de aer sau de gaze în cavitatea pleurală. În urma acestui eveniment, actorul a fost nevoit să renunțe la un viciu extrem de periculos, fumatul.

Gheorghe Visu este în amintirea tuturor, după ce l-a interpretat pe State Potcovaru, în telenovela de succes Inimă de țigan, difuzată pe postul de televiziune Acasă Tv. Pentru că povestea lui a fost îndrăgită de public, State și Flăcărica și-au continuat povestea în serialul State de România, difuzat pe Pro Tv. Carmen Tănase, alias Flăcărica era soția lui State, cei doi actori legând o relație de prietenie specială. Atât de bine s-a indentificat cu personajul său, încât multă lume folosește = acest apelativ când vorbește despre marele actor. Deși îl cunoaște o țară întreagă și a bucurat atâta lume, Gheorghe Visu a preferat să nu-și expună viața personală și să rămână departe de lumina reflectoarelor. Același lucru l-a făcut si soția sa, care a preferat să fie extrem de discretă. „Soția mea e familia mea și singurul om care-mi cunoaște fricile. Recunosc că mă las puțin influențat de ea.  Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit întotdeauna în casa noastră. Și asta pentru că eu fac ce vreau și soția mea la fel.” declara la un moment dat, Gheorghe Visu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: