Redactia.ro
Home » Monden » Ghiceşte vedeta! Copila a devenit una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Şi mama ei e foarte cunoscută

Ghiceşte vedeta! Copila a devenit una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Şi mama ei e foarte cunoscută

Azi, este o mare vedetă. Cântă, dansează şi activează cu mare succes şi în televiziune. E o fată vioaie, glumeaţă şi independentă. E măritată şi îi place să călătorească în lumea întreagă.

Mama ei este şi ea vedetă, chiar cântăreaţă.

Delia Matache, în ipostaza de bebeluş

Dacă nu aţi ghicit, vă ajutăm noi. Copila din imagine este Delia Matache. Cea care o ţine în braţe e mama ei, Gina. Cu ochii mari cât două mărgele, un zâmbet larg și multă inocență, Delia Matache a postat acum ceva timp o fotografie cu ea de pe vremea când era doar un bebeluș de câteva luni.

Prin notorietatea fiicelor, Gina Matache a devenit şi ea persoană publică. În urmă cu ceva timp, Gina mărturisea că are un mare regret legat de Delia: a pălmuit-o în adolescență, lucru pe care blondina nu îl uită nici în prezent.

mama-delia
Delia a fost apărată de mama sa în scandalul momentului

Pe ea am bătut-o, dar pe Oana nu. Când era mică făcea multe trăsnăi. A băgat-o şi pe Oana în maşina de spălat, dar asta nu-i nimic. Dacă ar fi furat bani, nu aş fi bătut-o, dar făcea multe lucruri.

Nu s-a inventat vreo corecţie pentru Delia nici acum. Răzvan (n.r. soţul ei) este genul de om tolerant. Încercăm toţi din familie să o conservăm, nu să o schimbăm.

Ea nu mai poate să dea acelaşi randament, dacă noi vrem să fie altfel. O lăsăm să se exprime aşa cum ştie ea. Şi acasă, se maimuţăreşte.

Răzvan este genul de om care îi conduce afacerea, este ca o cloşcă, îi dirijează drumul”, a povestit Gina Matache la Antena Stars.

A fugit de acasă ca să se mărite

Gina Matache a fugit de acasă ca să se mărite. Ea lucra în contabilitate într-un birou infect, după cum spune chiar ea, iar dintr-o întâmplare a fost solicitată să cânte la o nuntă.

„Din două nunți câștig de trei ori mai mult, pot să țin și casa, pot să mă și răsfăț. Atunci, de ce să nu facă și copiii mei meseria asta? Eu am făcut lucrul ăsta fără școală, un copil venit de la țară, îmi plăcea să cânt, o făceam la coceanul de porumb, pe prispă.

Nici nu știam că știu atâtea piese. Eu am început la o nuntă, m-a solicitat o fată să-i țin locul, știam câteva cântecele. Am început pe la țară să cânt și când se lua lumina cântam la farurile de la tractor.

Iar după nuntă, plecam cu rata aia care ducea muncitorii la București. Au fost și momente grele”, a mărturisit Gina Matache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: