Redactia.ro
Home » Știri » Giani Kiriță, atac dur la adresa concurenților Survivor All Stars 2024: „Băi frate, niște morți”. Ce spune vedeta despre Zanni și Jador

Giani Kiriță, atac dur la adresa concurenților Survivor All Stars 2024: „Băi frate, niște morți”. Ce spune vedeta despre Zanni și Jador

GALERIE FOTO (2) Giani Kiriță dă de pământ cu concurenții Survivor All Stars

Recent, s-a dat startul unui nou sezon al emisiunii Survivor România, și anume un sezon special numit All Stars, în care concurenții de elită din sezoanele anterioare s-au reîntors în Republica Dominicană.

Deși echipele sunt acum formate din concurenți cu experiență, pare că nici Războinicii, nici Faimoșii nu au reușit să impresioneze pe Geani Kiriță, fost concurent Exatlon. Acesta i-a evaluat cu asprime și afirmă că îi depășește pe toți și că aceștia nu ar avea nicio șansă în fața sa.

Vedeta dă de pământ cu concurenții „Survivor All Stars”

Giani Kiriță, cunoscut pentru participarea sa în primul sezon al show-ului Exatlon, un concurs extrem de similar cu Survivor România, a supraviețuit cu succes în Dominicană, acolo unde s-a confruntat cu trasee dificile. Având astfel o experiență semnificativă în astfel de competiții, fostul fotbalist a analizat cu atenție concurenții din acest sezon Survivor. Nu s-a arătat impresionat și i-a criticat pe toți.

Deși nu a făcut parte din sezoanele anterioare ale Survivor România, Giani Kiriță este familiarizat cu provocările din Dominicană. El a urmărit cu atenție concurenții All Stars și a emis un verdict sever. Kiriță afirmă că se amuză văzându-i pe Războinici și Faimoși în traseu și consideră că aceștia nu se compară cu concurenții Exatlon, fiind mult mai slab pregătiți.

Giani Kiriță la Exatlon
Giani Kiriță la Exatlon

Fostul fotbalist subliniază că accentul se pune mai mult pe scandaluri decât pe performanțele sportive și susține că niciunul dintre concurenții Survivor All Stars nu are șanse în fața sa. El crede că i-ar putea învinge pe toți cu ochii închiși și cu o mână legată la spate.

Le dau două variante: să plec de la start cu o mână legată la spate sau să plec cu spatele primii 3-4 metri și pe urmă mă întorc și BOOM, direct salvarea îi ia pe toți. Na, fără modestie. Mă plictisește să văd doar ceartă Zanni cu Jador. Noi, când eram acolo, nu făceam decât tactica pentru trasee. Eram disperați să-i batem pe Războinici. Mă uit la ăștia… Băi frate, niște morți. Efectiv, unii dintre ei n-au ce să caute acolo și nu știu decât scandal. Faceți tactică să fiți buni pe traseu. Sunt doar câțiva acolo care sunt mai bunicei. În rest, foarte mulți de umplutură”, a dezvăluit Giani Kiriță, în cadrul unui live pe TikTok și preluat de Cancan.ro.

Giani Kiriță vrea să se întoarcă în Republica Dominicană

Pe lângă dezamăgirea resimțită în urma experienței sale de urmărire a sezonului Survivor All Stars, Giani Kiriță a venit cu o propunere intrigantă pentru cei de la Pro TV. Fostul concurent Exatlon sugerează că producătorii ar trebui să creeze un format special în care cei mai buni foști participanți Exatlon să se confrunte direct cu concurenții de la Survivor. Acesta susține că o astfel de competiție ar atrage un număr semnificativ de telespectatori.

Giani Kiriță, nemulțumit de evoluția actuală a show-ului Survivor All Stars, își exprimă dorința de a vedea o confruntare între vechii luptători Exatlon și supraviețuitorii din emisiunea Survivor. Propunerea sa indică dorința de a aduce în prim-plan un spectacol mai intens și provocator, în care experiența și abilitățile concurenților să fie pusă la încercare într-un mod inedit. Giani Kiriță este convins că această idee ar stârni un interes deosebit în rândul publicului, ducând la o creștere semnificativă a audienței.

„Vă dau varianta câștigătoare și dau în scris că România se rupe în două dacă din toate sezoanele Exatlon se făcea o echipă, cu toți cei mai buni, și Războinici și Faimoși contra la Survivor, Războinici și Faimoși. Deci să jucăm noi contra lor. Hai să vă văd. Dacă se putea întâmpla asta înnebuneau oamenii”, a mai dezvăluit Giani Kiriță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: