Redactia.ro
Home » Monden » Gianina din Las Fierbinți, apariție strălucitoare la Premiile Gopo. Actrița a fost însoțită de iubitul ei

Gianina din Las Fierbinți, apariție strălucitoare la Premiile Gopo. Actrița a fost însoțită de iubitul ei

GALERIE FOTO (4)

Gianina din Las Fierbinți, apariție strălucitoare la Premiile Gopo. Actrița Anca Dumitru, care o joacă pe Gianina din Las Fierbinți și-a făcut apariția în cadrul Premiilor Gopo. Vedeta a fost însoțită de iubitul ei misterios.

Gianina din Las Fierbinți, apariție strălucitoare la Premiile Gopo. Actrița a fost însoțită de iubitul ei

Actrița Anca Dumitru a strălucit la Premiile Gopo. Gianina din Las Fierbinți a fost însoțită de iubitul ei, atrăgând toată atenția celor din jur. Cu toate că s-a afișat alături de partenerul ei, Anca Dumitru a fost discrtă cu privire la declarațiile referitoare la iubitul ei. Actrița a declarat pentru Click! că bărbatul din viața ei nu face parte din lumea artistică, fără să ofere și alte detalii. Anca Dumitru preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor.

Potrivit sursei de mai sus, iubitul Gianinei din Las Fierbinți este străin, și o sprijină pe Anca în cariera sa artistică.„Am venit la Premiile Gopo cu iubitul meu. Nu este actor. Suntem în pauză acum și începem în curând filmările, de abia aștept. Să se încălzească și vremea, ca să nu tremurăm de frig. Eu fac frigul mai mult ca oricine, sunt friguroasă. Aștept cu interes fiecare nou scenariu în parte.”, a declarat actrița pentru Click!

Deși este discretă cu viața ei personală, Anca nu se ferește să apară cu iubitul ei în public, ci doar ea nu este genul care să participe atât de des la astfel de evenimente. Momentan, vedeta preferă să își țină partenerul departe de lumina reflectoarelor și să aibă o relație frumoasă pe care să o trăiască departe de ochii presei. Anca Dumitru și-a făcut apariția la Premiile Gopo purtând o rochie lungă de culoare neagră, decupată în zona taliei, cu mâneci bufante de culoare albă. Această ținută i-a pus în valoare silueta de invidiat, strălucind alături de iubitul ei.

Anca Dumitru a trecut prin momente grele în timpul pandemiei

Actrița Anca Dumitru a devenit cunoscută publicului larg interpretând-o pe Gianina din Las Fierbinți. Actrița de 33 de ani a trecut printr-o perioadă grea în timpul pandemiei de coronavirus. Vedeta a pierdut o persoană dragă, iar membrii familiei ei s-au îmbolnăvit. Actrița de la PRO TV a declarat că nu i-a fost deloc ușor, dar se bucură că a reușit să depășească aceste perioade. Gianina din Las Fierbinți este o prezentă veselă și liniștită, dar în viața reală, lucrurile nu stau mereu așa.

Vedeta recunoaște că viața nu este tocmai ușoară. „Am trecut prin boală, şi familia mea la fel. Nu a fost neapărat caz de spitalizare, dar nici cea mai uşoară formă nu am avut. Nu vreau să se înţeleagă că e totul roz la mine. Viaţa e făcută şi din veselie, dar şi din nori negri… La finalul zilei, dacă toţi cei din jurul meu sunt bine şi sunt sănătoşi şi la cap, şi fizic, şi emoţional, atunci asta este tot ce contează. Dacă după aceea mai vin şi nişte plusuri, cum sunt cele profesionale, atunci e minunat şi sunt recunoscătoare”, a povestit ea, pentru Ok Magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: