Redactia.ro
Home » TV » Gianina din Las Fierbinți, vedetă la BBC. Ce rol internațional a primit actrița

Gianina din Las Fierbinți, vedetă la BBC. Ce rol internațional a primit actrița

Gianina din Las Fierbinți, vedetă la BBC

Anda Dumitru, actrița care o intrepretează pe Gianina din Las Fierbinți, a devenit vedetă internațională. Aceasta a primit un rol într-o dramă care va fi difuzată de postul britanic BBC Two. Actrița îl va avea ca partner de paltou pe actorul Allen Leech, cunoscut din filmul ”Downton Abbey”.

Gianina din Las Fierbinți, vedetă la BBC. Ce rol internațional a primit actrița

Anca Dumitru, în vârstă de 32 de ani i-a dat naștere personajului unic Gianina din Las Fierbinți. Actrița a reușită să devină cunoscută pe plan național, dar în curând va deveni o vedetă internațională. Acesta va juca într-o dramă difuzată pe canalul britanic BBC Town. Actrița îl va avea ca partener de platou pe actorul irlandez Allen Leech. Totodată, actrița nu va fi singura româncă.

Alături de ea va mai juca și Alec Secăreanu, Dragoș Bucur și Cosmina Stratan. În dramă este vorba despre sclavia sexuală din Marea Britanie modernp, iar Anca o va intepreta pe Ana, o tânără din România care este răpită în plină zi de pe o stradă din Londra. Astfel, pe urmele ei se află Leech, actorul care va intepreta rolul unui politist investigator.

Ana Dumitru, despre noul său personaj

Deși Gianina din „Las Fierbinți” obișnuia să le aducă zâmbetul pe buze urmăritorilor, personajul Ana va crea un moment dramatic și copleșitor pentru public. Ana Dumitru a declarat că personajul Ana va fi o persoană remarcabilă. „Este o eroină din viaţa reală. Am fost profund emoţionată de povestea ei şi este o onoare să o interpretez“. Dar și partnereul său, Allen Leech, care îl interpretează Tom Branson în drama „Dowton Abbey“, a precizat aceasta.

Mai mult, actrița a declarat că este onorată să joace alături de actori mari. Drama va fi difuzată de BBC Town, având o durată de 90 de minute, iar regizorului filmului este Gwyneth Hughes. Anca nu este la primul rol de genul. Aceasta a mai jucat în “Copilăria lui Icar” și “Oase pentru Otto”. „Este ceea ce îmi doresc să fac, să bucur oamenii, fie că vorbim de telespectatori, fie de cei care vin la teatru. Personajele s-au dezvoltat pe parcurs, cu fiecare scenariu în parte și cu fiecare sezon nou filmat. S-a conturat în timp acest personaj. Cât de greu sau cât de ușor, nu știu, s-a instalat pe nesimțite. Ca să zic așa, inocența ei, voioșia ei, a mai spus Anca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: