Redactia.ro
Home » Sport » Gică Popescu a devenit prezentator. Ce emisiune va modera fostul fotbalist

Gică Popescu a devenit prezentator. Ce emisiune va modera fostul fotbalist

GALERIE FOTO (3) Gică Popescu a devenit prezentator.

Gică Popescu a devenit prezentator. Celebrul fotbalist va prezenta emisiunea „Super Prieteni” de la Antena 1 și pe site-ul as.ro. Începând cu data de miercuri, 23 iunie, telespectatorii îl vor putea urmări de la ora 23.45 pe fostul căpitan al României și al Barcelonei. Acesta va avea o serie de interviuri cu foști mari jucători de fotbal ai lumii.

Gică Popescu a devenit prezentator. Ce emisiune va modera fostul fotbalist

Gică Popescu a devenit prezentator. Îl cunoaște o Românie întreagă, și nu numai. Marele campiona al țării, Gică Popescu va prezenta emisiunea „Super Prieteni” de la Antena 1. Fostul fotbalist va putea fi urmărit începând cu data de miercuri, 32 iunie, de la ora 23.45, discutând cu mari fotbaliști ai lumii. Gică Popescu le va arăta telespectatorilor o latură mai puțin cunoscută a fotbaliștilor. Printre aceștia se numără Gheorghe Hagi, Hristo Stoicikov, Luis Figo sau Carles Puyol.

Marii campioni ai fotbalului vor vorbi despre cele mai mari reușite în plan personal, dar și despre momente neștiute din fotbal. „După acea perioadă grea pe care am traversat-o în 2014-2015, m-am întrebat ce aş putea face în perioada imediat următoare. Mi-am zis că aş vrea să călătoresc foarte mult, să îmi văd prieteni vechi, însă fiind un tip hiperactiv, am ales să fac în acelaşi timp şi o serie de interviuri cu foşti mari jucători, legende ale fotbalului mondial, alături de care eu am jucat. Trebuia să încep cu Gică Hagi, pe care eu îl consider în această elită a fotbalului mondial, alături de mari campioni!”, a declarat entuziasmat Gică Popescu.

Gheorghe Hagi si Gica Popescu

Așadar, primul interviu din seria „Super Prieteni” îl va avea cu prietenul, colegul și cumnatul, Gheorghe Hagi. Cei doi au o relație de prieteni specială, adunând în toți acești ani, amintiri de neuitat. Alături de ei Cătălin Oprișan și Gică Popescu li se va alătura și Mircea Lucescu, pe care Hagi l-a avut antrenor la echipa națională. „Rolul meu nu e să găsesc un nou Hagi. Misiunea mea e să produc mulți jucători pentru România!”, spune Gheorghe Hagi în interviul acordat lui Gica Popescu la „Super Prieteni”. Interviurile din cadrul emisiunii vor continua în fiecare miercuri, de la ora 23.45, cu Luis Figo, Carles Puyol și Hristo Stoicikov.

Gica Popescu alaturi de Mircea Lucescu

Cum a reușit Gică Popescu să facă performanță în fotbal

Fostul căpitan al naționalei României și al Barcelonei, a vorbit într-un interviu despre cum a reușit să devină unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România.

Gică Popescu a povestit senzația pe care a simțit-o când a marcat primul gol. „Nu o să uit niciodată primul gol pe care l-am marcat la juniori la Calafat. Îmi dăduse antrenorul de la prima echipă o pereche de ghete Adidas, fără crampoane, pentru că s-au tocit. Am luat atunci bătaie 10-1 la Orșova și am dat golul echipei mele. Așa am început, aveam 14 ani, nu o să uit niciodatăCe pot să spun e că nu există lucruri de neatins. Trebuie să crezi, să te trezești în fiecare dimineață și să crezi în performanța pe care vrei s-o atingi. Trebuie să crezi zi de zi. Trebuie să îți zici: „Mă duc la stadion să câștig Liga Campionilor”. Nu o câștigi azi, nici mâine, dar la un moment dat se va întâmpla”, a declarat Gică Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: