Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali a fost păcălit de soție! Câți bani a dat aceasta pe o geacă

Gigi Becali a fost păcălit de soție! Câți bani a dat aceasta pe o geacă

Gigi Becali a fost păcălit de soție! Câți bani a dat aceasta pe o geacă

Gigi Becali a fost păcălit de soție! Afaceristul nici nu și-a dat seama cât a putut să dea aceasta pe o geacă de piele, mai ales că soția plecase cu mii de euro la cumpărături. 

Gigi Becali a fost păcălit de soție

Gigi Becali nu se uită niciodată la bani. Afaceristul este în topul celor mai bogați oameni din România, astfel că banii nu sunt o problemă pentru el. Este foarte darnic, mai ales cu soția lui, pe care o respectă și căreia vrea să-i facă toate poftele.

Însă, dacă pe Gigi Becali nu l-a deranjat niciodată atenția tuturor, soția sa e exact la polul opus. Mereu o prezență fină, discretă și foarte familistă. Partenera de viață a patronului FCSB nu se înghesuie să apară public și evită interviurile, dar și aparițiile spectaculoase.

Gigi Becali a fost păcălit de soție! Florin Nedelcu a făcut câteva declarații uluitoare despre faimosul cuplu. Se pare că atunci când erau într-o vacanță în Madrid, Luminița Becali a refuzat 30.000 de euro pe care soțul îi oferise pentru cumpărături. Cei doi erau plecați în deplasare la returul meciului de Champions League dintre Real Madrid și FCSB.

”Un episod m-a impresionat și nu are legătură cu fotbalul. Gigi a fost însoțit de soția lui și, într-o dimineață, mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă niște cumpărături. În fața mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro și i-a dat soției. Doamna, care este o femeie deosebită, a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” și Gigi i-a întins 15 mii.”, a povestit Nedelcu pentru playtech.ro.

Chiar dacă a plecat la cumpărături cu 15.000 de euro, aceasta nu a vrut să cheltuie aiurea și i-a atras privirea o geacă la vreo 800, însă marea supărare a fost când a văzut că nu este de firmă. Acest lucru nu conta pentru ea, însă pentru soțul ei era o jignire.

”A cumpărat mici chestii și, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preț, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, și-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe.

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul și știam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat și l-am rugat dacă poate să schimbe căptușeala și o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci”, a continuat acesta.

Gigi Becali, în topul celor mai bogați români

În topul Forbes, afaceristul este trecut cu o pierdere considerabilă după ce au scăzut prețurile terenurilor, dar, în clasamentul Capital însă, este pe locul 12, păstrându-și același nivel ca anul trecut.

Omul de afaceri din Pipera are o avere între 350 și 450 de milioane de euro, iar cele mai bănoase afaceri ale sale sunt din imobiliare și construcții. De asemenea, în topul celor mai bogați oameni din sport, Gigi Becali se păstrează pe locul doi, imediat după Ion Țiriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: