Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali a împărțit bani în fața Palatului, însă a uitat de reguli. Cum a fost surprins multimilionarul

Gigi Becali a împărțit bani în fața Palatului, însă a uitat de reguli. Cum a fost surprins multimilionarul

GALERIE FOTO (5)

Gigi Becali pare să nu țină cont de regulile sanitare. Când vine vorba de fapte bune și nevoiași, multimilionarul nu mai ține cont de măsuri.

Patronul FCSB, baie de mulțime

 

În plină pandemie, patronul FCSB nu a ezitat și a făcut o baie de mulțime, fără mască. Patronul FCSB a împărțit bani în stânga și în dreapta, ca de fiecare dată.

Zilele trecute, Gigi Becali era în fața ”Palatului” său din apropiere de Piața Victoriei. Patronul FCSB este cunoscut pentru multitudinea de fapte de caritate pe care le face. Becali nu a stat pe gânduri cțnd a văzut că în fața biroului său s-au strâns mai mulți nevoiași.

Milionarul din Pipera a cedat ” asaltului” oamenilor sărmani și a ieșit în fața ”Palatului”.  Latifundiarul, însoțit de bodyguarzi, a făcut o adevărată abie  de mulțime, cu un teanc mare de bani în mână.

Gigi Becali pare că nu se teme de noul coronavirus, așa cum a și spus.  Fără mască și fără mănuși de protecție și fără să țină cont de distanțarea socială, omul de afaceri a împărțit bancnote în stânga și în dreapta, așa cum făcea și înaintea pandemiei.

Latifundiarul a epuizat rapid tenacul de bancnote de 100 lei, fericit că a mai făcut un act de caritate. Milionarul s-a urcat fericit la volanul Beentley-ului său. Becali a avut nevoie de ajutorul omului de pază pentru a putea pleca de pe loc.

 

Becali nu a ținut cont de regulile de circulație

 

Unul dintre cei mai bogați oameni din România, Gigi Becali, deși este un adevărat credincios și nu ezită să arate acest lucru ori de câte ori are ocazia, clachează când vine vorba de respectarea regulilor.

În urmă cu câteva săptămâni, Becali a apărut, în plină zi, în bolidul său de lux, și a făcut greșeală după greșeală. Latifundiarul s-a grăbit să ajungă acasă și a încălcat toate regulile de circulație până a ajuns.

Acesta a ”uitat” să ofere prioritate unei persoane care traversa strada chiar în momentul în care a ajuns pe trecerea de pietoni. Mai ult, o bună parte din drumul până la vila sa de milioane de euro, latifundiarul a mers pe sensul opus.

Nu este un secret că de fiecare dată când ajunge acasă, cerșetorii îl așteaptă pe Becali acasă. Milionarul nu ezită să le ofere acestora bani, lucru pe care l-a făcut și în această situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: